Открита процедура

Обявлението е в архива.
5935075

Публикувана на: 02.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 232483.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДРАГОМАН

Уникален номер на поръчката: 00904-2024-0014

Предмет на настоящата обществена поръчка: „Избор на изпълнител за извършване на строително монтажни работи на обект: „Изграждане на мултифункционална спортна площадка в УПИ V „за обслужваща дейност и спорт“, кв. 12, с. Габер, общ. Драгоман“. 
Строежът е четвърта (IV-а) категория съгласно чл. 137 чл. 4 т. от Закона за устройство на територията (ЗУТ). Площадката ще се разположи в УПИ V, кв. 12 от КККР на гр. Драгоман. Проектът е разработен съгласно изискванията на Наредба 4 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти”. При изготвянето на проекта са спазени всички нормативни изисквания на „ЗУТ” и „Наредба №7 ПНУОВТУЗ”, както и показателите записани в действащия ПУП-ПЗ. При изработването на проекта не са извършвани отклонения от техническите норми и стандарти за проектиране.  Имотът е с трапецовидна форма. На изток, югоизток, север,северозапад граничи с УПИ IV- Площад,обществено обслужване, читалище, ЖС и гаражи, на северозапад граничи УПИ III, на югозапад граничи с улица, от която е подхода към имота. Теренът е с минимална денивелация

URL: https://app.eop.bg/today/374804

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД