Открита процедура

Обявлението е в архива.
5320647

Публикувана на: 17.11.2023

Краен срок: 19.12.2023

Прогнозна стойност: 15000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО КАРНОБАТ"

Уникален номер на поръчката: 02716-2023-0432

1. Обект на поръчката: Доставка по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП.
2. Предмет  на обществената поръчка: „Доставка на строителни конструкции, железарски и строителни материали и свързани с тях изделия, помощни строителни материали за нуждите на ТП "ДГС  Карнобат“. Доставките на строителни конструкции, железарски и строителни материали и свързани с тях изделия, ще се извършват по предварителни заявки, с посочени конкретни бройки за всеки отделен артикул. 
Максималният срок на извършване на доставката е до 48 ч., считано от получаване на заявката.
Всички доставки ще се извършват чрез директна покупко-продажба в склада (магазина) на Изпълнителя на територията на град Карнобат и или град Сунгурларе, или чрез доставка до адрес на Възложителя - административната сграда на ТП „Държавно горско стопанство Карнобат” гр. Карнобат - 8400, ул.”Москва” №1.
При доставяне на материалите, същите следва да бъдат в съответна опаковка с ненарушена цялост. Материалите, характеризиращи се като чупливи следва да бъдат доставяни в подходяща опаковка, гарантираща тяхната цялост.
Възложителят не се ангажира да усвои всички видове артикули и прогнозното им количество, като при необходимост може да поръчва и видове артикули, който не са включени в техническата спецификация и съответно в ценовото предложение на Изпълнителя, стига да не бъде надвишена крайната обща стойност, за която стойност е сключен договора за поръчка.
3. Област на поръчката: строителни конструкции, железарски и строителни материали и свързани с тях изделия, помощни строителни материали за нуждите на ТП "ДГС Карнобат".
Код по CVP: - 44420000 изделия използвани в строителството
4. Обем: Обемът на поръчката следва да е съгласно Техническата спецификация.
5. Правно основание: чл. 18, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки (открита процедура).

URL: https://app.eop.bg/today/342472

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД