Открита процедура

Обявлението е в архива.
5302928

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 11.12.2023

Прогнозна стойност: 182356.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Уникален номер на поръчката: 00373-2023-0044

„Периодична доставка на електро-материали и сходни изделия за нуждите на структурните звена при Тракийски университет гр. Стара Загора”
Описание: Периодична доставка на електро-материали и сходни изделия за нуждите на структурните звена при Тракийски университет гр. Стара Загора.
Предметът на обществената поръчка ще се извършва чрез периодични доставки, в зависимост от потребностите на Възложителя, въз основа на писмени заявки според нуждите на структурните звена при Тракийски университет гр. Стара Загора.
Договорът за изпълнение на доставките ще се сключи за срок на действие от 24 (двадесет и четири) месеца, считано от неговото подписване. Разплащанията за осъществените доставки ще се извършват от съответното структурно звено съгласно условията на проекто-договора, чрез единната сметка на Тракийски университет гр. Стара Загора в БНБ – ЦУ, код МФ за съответното структурно звено.
Таг: табло, прекъсвач

URL: https://app.eop.bg/today/341049

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД