Открита процедура

Обявлението е в архива.
5320645

Публикувана на: 17.11.2023

Краен срок: 14.12.2023

Прогнозна стойност: 15000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО РАКИТОВО"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0495

Обектът на обществената поръчка е „доставка” съгласно чл.3, ал.1, т.2 от ЗОП. Обектът на доставката не се дели на обособени позиции.
Предмет на обществената поръчка:
     Предметът на настоящата обществена поръчка е „Доставка на рекламни материали и принадлежности за нуждите на ТП ДГС „Ракитово”  за срок от 36 месеца”.
 Описание на предмета: 
      "Д
оставка на рекламни материали и принадлежности за нуждите на ТП ДГС „Ракитово"  за срок от 36 месецавключва доставка на рекламни материали и принадлежности, които по вид са описани в Техническата спецификация към настоящата обществена поръчка. 
Възложителят не се ангажира с конкретен вид и количества артикули, посочени в Техническата спецификация. Заявените по вид и количество артикули ще са в зависимост от потребностите на Възложителя. Възложителят може да поръчва рекламни материали извън посочените в Техническата спецификация - по единични цени и процент отстъпка, предложен от кандидата, съгласно условията за участие и ценовото му предложение.
Прогнозната стойност на обществената поръчка:  
     Общата прогнозна стойност на поръчката е 15 000,00 (петнадесет хиляди лева), без включен ДДС за целия срок на договора, като Възложителят не се задължава да я достигне.

URL: https://app.eop.bg/today/342715

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД