Открита процедура

Обявлението е в архива.
5937001

Публикувана на: 02.04.2024

Краен срок: 14.05.2024

Прогнозна стойност: 3227119.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) - МВР

Уникален номер на поръчката: 02443-2024-0013

Кратко описание:
Предметът на обществената поръчка обхваща доставка на 6 броя спасителни автомобили среден клас с оборудване.
Количество или обем на поръчката:
Обществената поръчка, включва доставка на на 6 броя спасителни автомобили среден клас с оборудване.
Мястото за изпълнение:
Мястото за доставка е обл. София, Столична община, с. Локорско, Централна складова база на ГДПБЗН-МВР.
Срок за изпълнение на обществената поръчка:
Договорът влиза в сила от датата на деловодното му извеждане в деловодната система на Възложителя. Срокът на договора изтича след изтичането на гаранционния срок на автомобилите и удовлетворяването на всички претенции на Възложителя, свързани с гаранционната отговорност на Изпълнителя.
Крайният срок за изпълнение на доставката е до 12 месеца от датата на влизане на договора в сила, но не по-късно от 01.03.2026 г.
Срокът за изпълнение на доставката спира да тече за времето, през което: Възложителят и Изпълнителят или определени от тях лица извършват проверка за съответствие с Техническото предложение на Изпълнителя, включително извършват тестване, както и подготвят и подписват приемо-предавателния протокол, считано от датата на протокола за отговорно пазене. В случай, че са констатирани несъответствия/отклонения спрямо Техническото предложение на Изпълнителя, срокът продължава да тече от датата на съставяне на констативен протокол за несъответствията/отклоненията, до последващо писмено уведомяване от страна на Изпълнителя, за изпълнение годно за приемане. Спиране течението на срока се счита от датата на деловодно регистриране при Възложителя на писмено уведомяване от страна на Изпълнителя, за изпълнение годно за приемане.
Договорът може да се изменя по отношение на срока/овете за изпълнение на дейностите по обществената поръчка, на основание чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП, по взаимно съгласие на Страните, изразено в писмена форма, в случай, че с допълнително споразумение бъде изменен срокът за изпълнение на дейността/проекта, уговорен с договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма Interreg VI-A ИПП „България-Сърбия“ 2021-2027 г. Срокът за изпълнение на съответната дейност се удължава с период, съответстващ на периода, с който е удължен срокът по дейността/проекта, но не повече от периода между датата на изтичане на срока за изпълнение на съответната дейност и крайната дата на удължения срок по дейността/проекта. Обхватът и естеството на възможното изменение, както и условията, при които то може да се използва, не трябва да води до промяна в предмета на поръчката. Изменението следва да съответства на измененията в правилата и указанията на финансиращия орган и/или в договора за предоставяне на БФП, които единствено могат да бъдат фактическо основание за изменението на Договора в хипотезата на чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
*Забележка: Изпълнителят уведомява писмено в срок до 7 календарни  дни предварително за конкретната дата и час, на която ще бъде осъществена доставката.

URL: https://app.eop.bg/today/365141

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД