Открита процедура

Обявлението е в архива.
5785022

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 2430000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ

Уникален номер на поръчката: 00122-2024-0005

Предметът на настоящата поръчка е: „Доставка на нетна електрическа енергия и изграждане на система за дистанционно измерване и наблюдение на консумация на доставяната електрическа енергия в обекти на Община Червен бряг с две обособени позиции“ като обособена позиция № 1 е за доставка на нетна електрическа енергия на ниво ниско и средно напрежение от координатор на стандартна балансираща група за обекти на Община Червен бряг, а обособена позиция № 2 е за изграждане на система за дистанционно измерване и наблюдение на консумация на доставяната електрическа енергия в обекти на Община Червен бряг.
 Възлагането на обособена позиция №1 цели да се избере лицензиран търговец - координатор на стандартна балансираща група, който да доставя нетна активна електрическа енергия на ниво ниско и средно напрежение за нуждите на обектите на Община Червен бряг, с пълно администриране на информационния поток с ЕСО и поемане на разходите за небаланси.
Възлагането на обособена позиция №2 цели да се избере изпълнител, който следва да изгради система за дистанционно измерване и наблюдение на консумация на доставяната от търговеца енергия в 10 броя обекти на Община Червен бряг. Целта на изпълнението на дейностите включени в предметния обхват на обособената позиция е да се постигне оптимизация и икономия на ел.потреблението, чрез ефективен енергиен мениджмънт.

URL: https://app.eop.bg/today/365716

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД