Открита процедура

Обявлението е в архива.
5320650

Публикувана на: 17.11.2023

Краен срок: 14.12.2023

Прогнозна стойност: 152179.08 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА "КРЕМЕНА" - гр. ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 03531-2023-0002

Предмет на поръчката е доставка на хранителни продукти за нуждите на ДГ "Кремена", гр. Пловдив по две обособени позиции, както следва:
Обособена позиция 1 „Доставки на мляко и млечни продукти”;
Обособена позиция 2 „Доставки на месо и месни продукти, риба и яйца”.
Предметът на поръчката обхваща периодични доставки на стоките по обособените позиции, наричани по-нататък „стоки“ и/или „продукти“, в съответствие с техническата спецификация и образците на техническо и ценово предложения за съответната обособена позиция – неразделна част от документацията. Доставката на хранителни продукти за нуждите на детска градина „Кремена“ е с цел: осигуряване на качествена, здравословна и питателна храна на децата, посещаващи детското заведение; Осигуряване на правилен режим на хранене на децата, отчитащ изискванията на Закона за здравето и нормативните актове по прилагането му; Подобряване качеството и условията, при които се осъществява храненето на децата; Повишаване на бързината на доставката при необходимост от хранителни продукти.
Доставките, включени в предмета на настоящата обществена поръчка, са описани в Техническите спецификации – част II, приложени към документацията за участие.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342355

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД