Открита процедура

Обявлението е в архива.
5794049

Публикувана на: 15.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 218920.83 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Уникален номер на поръчката: 00169-2024-0007

Изпълнението на настоящата обществена поръчка е свързано с дейностите по демонтаж и транспортиране до площадка за  последващо третиране с цел рециклиране, както следва:
1) Демонтаж на стари отоплителни устройства на дърва/въглища и прилежащите им елементи в жилищните имоти на лица, сключили договор с Община Ловеч за подмяна на тези устройства, посочени от Възложителя в изричен списък;
2) Обезопасяване и превеждане в състояние за транспорт на демонтираните стари отоплителни устройства и прилежащите им елементи.
3) Пренасяне (изнасяне) на отоплителното/ите устройство/а и прилежащите им елементи до външния вход на сградата, в която се намира домакинството на лицето по т.1.
4) Натоварване и транспортиране на демонтираните отоплителни устройства и прилежащите им елементи до площадка, притежаваща необходимите документи за предварително третиране и временно съхраняване с цел последващото им предоставяне за рециклиране.
5) Разтоварване на демонтираните стари отоплителни устройства и прилежащите им елементи на площадката за третиране на отпадъците.
6) Претегляне на кантар на доставените демонтирани отоплителни устройства и прилежащите им елементи, идентификация на отпадъка, издаване на Удостоверение за приемане на отоплителните устройства на площадка за третиране на отпадъка, ведно с кантарни бележки, съдържащи вида и количеството на приетия отпадък и издаване на документ за изкупната стойност на отпадъка към момента на приемане на отпадъка. Завеждане на отпадъка в отчетните книги с цел последващото му третиране за рециклиране.
7) Превеждане на изкупната стойност на формирания отпадък от старите отоплителни устройства по банкова сметка на възложителя.

Таг: скраб, скрап

URL: https://app.eop.bg/today/366864

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД