Открита процедура

Обявлението е в архива.
5368157

Публикувана на: 05.12.2023

Краен срок: 02.01.2024

Прогнозна стойност: 2700000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД

Уникален номер на поръчката: 00048-2023-0008

Предметът на настоящата поръчка, включва дигитализиране и изготвяне на електронен архив на архивните дела и библиотечният фонд на Върховния административен съд (ВАС). В обхвата на поръчката са включени всички архивни дела на ВАС, както и приблизително 1 300 броя ценни библиотечни единици. Чрез реализиране на възлаганите дейности ще бъде създаден електронен архив с делата на ВАС и електронна библиотека с книгите и ще бъде възможно съхраняването и достъпването на дигитализираните документи и книги чрез специализиран софтуер за използване на електронния архив и електронната библиотека от служителите на възложителя, които имат съответния достъп.       
В предмета на поръчката са включени следните дейности:
Дейност 1 „Осъществяване на цялостен преглед и анализ на библиотечните единици, документите и документооборота в архива на Възложителя и изработване на Наръчник”;
Дейност 2 „Дигитализиране на хартиени документи и книги";
Дейност 3 „Разработване, доставка и внедряване на специализиран електронен архив за съхранение и управление на дигитализирани документи и електронна библиотека";
Дейност 4 „Обучение за работа със специализирания електронен архив и електронната библиотека".
Пълният обхват на дейностите, включени в предмета на поръчката, са подробно описани в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340048

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД