Открита процедура

Обявлението е в архива.
5516638

Публикувана на: 05.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: 1187205.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ХРИСТО СТАМБОЛСКИ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01011-2024-0001

1. Обект на настоящата обществена поръчка е:   Поръчката  е „доставка на стоки, осъществявана чрез покупка” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т.2  от ЗОП. Поръчката се провежда с цел избор на изпълнител за периодично повтарящи се доставки на лекарствени продукти за нуждите на Лечебното заведение. Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV): 33600000 - описание: Лекарствени продукти
Важно! Оферираната от участниците стойност за опаковка, не следва да надвишава референтната стойност посочена в Приложение № 2 от Позитивния лекарствен списък на Лекарствени продукти, заплащани от бюджета на лечебните заведения по чл. 5 от Закона за лечебните заведения и от бюджета на лечебните заведения с държавно и/или общинско участие по чл. 9 и 10 от Закона за лечебните заведения, към датата посочена в обявлението за краен срок за подаване на оферти.
         2. Правно основание за откриване на процедурата:  Възложителят  обявява  настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка на основание  чл. 73, ал. 1 във връзка с чл.74, ал.4 и чл. 18, ал. 1, т. 1 от  Закона за обществените поръчки. За нерегламентираните в настоящите указания и документацията за участие условия по провеждането на процедурата, се прилагат разпоредбите на Закона за обществените поръчки и Правилника за прилагане на закона за обществените поръчки.
         3. Мотиви за избор на процедура по възлагане на поръчката:
            Естеството на поръчката позволява достатъчно точно да се определи техническата спецификация и откритата процедура гарантира в най-голяма степен публичност на възлагане изпълнението на поръчката, респективно прозрачността при разходването на публични финансови средства. Предвид изискванията на ЗОП, и с цел да се осигури максимална публичност и да се постигнат най-добрите за Възложителя условия, настоящата обществена поръчка се възлага именно по посочения вид – открита процедура.
 

URL: https://app.eop.bg/today/351922

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД