Открита процедура

Обявлението е в архива.
5388968

Публикувана на: 13.12.2023

Краен срок: 16.01.2024

Прогнозна стойност: 290030.50 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА АННА" СОФИЯ АД

Уникален номер на поръчката: 00692-2023-0054

Предмет на обществената поръчка е доставката на канцеларски материали за УМБАЛ „Света Анна” – София АД по предварителна заявка, съгласно спецификация, приложена в документацията за участие в процедурата. Срокът за изпълнение на поръчката е 24 /двадесет и четири/ месеца от подписване на договор при периодично извършващи се доставки в зависимост от потребностите на Възложителя. Срокът на доставка е по предложение на участника в календарни дни, но не по-дълъг от 3 календарни дни от получаване на писмена заявка от Възложителя. Процедурата обхваща 7 броя обособени позиции, които включват подпозиции. Офертите могат да се подават:
- за цялата процедура
- за една или повече обособени позиции.
Участието за обособена позиция е комплексно, като участниците следва да покриват всички подпозиции, съдържащи се в тази обособена позиция. Участници, които не покриват всички подпозиции в дадена обособена позиция се отстраняват от участие за тази обособена позиция. Участниците подават само една оферта за изпълнение на поръчката като не се допуска представяне на варианти. Предлаганите канцеларски материали следва да отговарят на техническите параметри, заложени в спецификацията, изготвена от Възложителя.
Участниците следва да представят мостри на предлаганите канцеларски материали, доказващи съответствието на оферираните продукти със заложените в техническата спецификация параметри. Мострите трябва да бъдат предоставени в запечатана непрозрачна опаковка, върху която трябва да има следните означения: наименование на участника, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес, наименованието на поръчката и обособените позиции и номенклатурни единици, за които мострите се подават. Мострите се предават в отдел „Правно обслужване и обществени поръчки”, етаж 2, Административна сграда на лечебното заведение в срок до два работни дни след датата за отваряне на офертите. В офертата си участникът посочва входящия номер, с който мострите са регистрирани в деловодството на възложителя, а когато са изпратени чрез пощенска или друга куриерска услуга - номерът на пратката. Когато мострите се представят след офертата, върху опаковката се посочва и номерът на офертата. Публичното заседание за отваряне на представените мостри ще се проведе на третия работен ден, считано от датата на отваряне на офертите, от 10:00 часа в отдел „Правно обслужване и обществени поръчки”, етаж 2, Административна сграда на лечебното заведение. Лицата, които могат да присъстват на публичното заседание са законовите представители на участниците или упълномощени от тях лица.
Обособена позиция №1 от техническата спецификация е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания по реда на чл.12 от ЗОП. В случай на участие от страна на предприятие с описания профил, същото следва да отговаря на задължителните изисквания, уредени в чл.12, ал.5 и ал.6 от ЗОП.
При участие за обособена позиция №7 – „Копирна хартия А4" към техническото си предложение всеки участник следва да приложи следния документ, който е неразделна негова част – Протокол за изследване от акредитирана лаборатория, в който да присъстват всички показатели за „Копирна хартия А4, 500 листа в пакет, нерециклирана“ и който следва да удостоверява, че качествените показатели на предложената хартия, съответстват на минималните изискванията на Възложителя, посочени в техническата спецификация. Протоколът следва да е издаден не по-рано от 6 месеца от датата, считана за краен срок за подаване на офертата, с ясно указана марка, модел и производител на хартията.
 

URL: https://app.eop.bg/today/341890

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД