Открита процедура

Обявлението е в архива.
5791112

Публикувана на: 14.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 3600000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2024-0023

„Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД провежда открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Строително-монтажни работи за реконструкция и ново изграждане на кабелни мрежи средно и ниско напрежение и други съоръжения на територията на области Благоевград, Перник, Кюстендил, Враца, Ловеч и Плевен, обслужвана от „Електроразпределителни мрежи Запад” EАД“, реф. № РРС 24-052. Предметът на обществената поръчка е разделен на 4 (четири) обособени позиции, както следва: 
Обособена позиция № 1: Строително-монтажни работи за реконструкция и ново изграждане на кабелни мрежи средно и ниско напрежение и други съоръжения на територията на област Плевен“. 
Обособена позиция № 2: Строително-монтажни работи за реконструкция и ново изграждане на кабелни мрежи средно и ниско напрежение и други съоръжения на територията на област Благоевград“. 
Обособена позиция № 3: Строително-монтажни работи за реконструкция и ново изграждане на кабелни мрежи средно и ниско напрежение и други съоръжения на територията на области Перник и Кюстендил“. 
Обособена позиция № 4: Строително-монтажни работи за реконструкция и ново изграждане на кабелни мрежи средно и ниско напрежение и други съоръжения на територията на области Ловеч и Враца“. 
Всеки участник може да подава оферта за всички обособени позиции (една или повече обособени позиции, до максималния брой обособени позиции по предмета на поръчката). Срокът на договора за всяка обособена позиция е 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата, на която е сключен или до достигане на максималната стойност на договора, в зависимост от това, кое от така посочените събития ще настъпи първо по време. Изпълнението на договорите по всички обособени позиции ще стартира едновременно и избраният за изпълнител участник, ако сключи повече от един договор, е длъжен да осигури необходимия персонал и техника по всички договори. Възложителят ще възлага освен групово и единично изнасяне на електромерни табла и средствата за търговско измерване в дадено населено място с директно и индиректно мерене.

URL: https://app.eop.bg/today/360924

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД