Открита процедура

Обявлението е в архива.
5314330

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 11.12.2023

Прогнозна стойност: 560000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР ДП

Уникален номер на поръчката: 04666-2023-0010

Предметът на настоящата обществена поръчка обхваща предоставяне на следните услуги:
1. свободни парични средства - депозити; разполагаеми средства, които е възможно да бъдат пласирани по депозитни или други банкови сметки;
2. платежни и свързани услуги, в т.ч. управление на разплащателни и други сметки, обработка на инкасирани суми, изплащане на суми по искова форма с издател ДП БСТ, обслужване на разплащания с платежни и предплатени карти чрез Интернет (виртуално терминално устройство ПОС);
3. свързаните с посочените в т. 1 и т. 2 дейности, предоставяни от кредитни институции.
Обособяването на отделни позиции в настоящата поръчка има за задача да обезпечи спазването на правилата за концентрация по ППЗПП в периода на действие на договорите, възложени в резултат на проведената процедура. По всяка от позициите трябва да могат да бъдат предоставяни всички видове финансови и свързаните с тях услуги от предмета на съответната обособена позиция. За обособена позиция I е поставено изискване за предоставяне на услуга по „изплащане на искова форма“ – свързана специфично с дейността на ДП БСТ; за обособени позиции I, II и III, е поставено изискване за възможност у изпълнителя за предоставяне на виртуални и физически терминални устройства /ПОС/.
Остойностяването на услугите ще се осъществява на база единична цена за дадена услуга, посочена в ценовата оферта на изпълнителя по дадена обособена позиция.

Условията и начина на плащане са посочени в проекта на договор.

Възложителят ще заплаща реално потребените от него услуги, като същият има право да не ползва всички от изброените в съответна спецификация услуги, без от това за него да произтичат каквито и да са неблагоприятни последици.

 

URL: https://app.eop.bg/today/340327

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД