Открита процедура

Обявлението е в архива.
5811723

Публикувана на: 22.03.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 346000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ЮЛИЯ ВРЕВСКА-БЯЛА ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00756-2024-0003

Предмет на настоящата обществена поръчка е „Доставка на лекарствени продукти за нуждите на МБАЛ „Юлия Вревска” – Бяла ЕООД”.  Предметът обхваща доставката на лекарствени продукти разделени в 21 обособени позиции, като всяка обособена позиция включва лекарства от съответната група с точно изброени наименования, разфасовка, форма и количество съгласно Техническата спецификация, необходими за работата на МБАЛ „Юлия Вревска“ – Бяла ЕООД.
Обособени позиции №№ 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 и 21  ще бъдат възложени съгласно чл. 21, ал. 6 от ЗОП, по реда валиден за индивидуалната стойност на всяка от тях и не са предмет на офериране в настоящата обществена поръчка.

Възложителят предоставя възможност за представяне на оферти за една, няколко или всички обособени позиции, включени в предмета на обществената поръчка.
Всеки участник трябва да предложи всички номенклатурни единици включени в съответната обособена позиция, за която участва. Участниците подават оферта за цялата обособена позиция и неоферирането на една номенклатурна единица от съответната обособена позиция, за която е подадена офертата е основание за отстраняване.

Изпълнението на предмета ще се осъществява чрез периодични доставки, по заявка на Възложителя, за период от 12 месеца, считано от подписването на договора или до сключване на договори въз основа на вътрешен конкурентен избор, проведен на базата на сключени рамкови споразумения от Централния орган за възлагане на обществени поръчки в сектор „Здравеопазване” за лекарствени продукти, включени в ПЛС. Предложените цени следва да са съобразени с актуализацията на позитивния лекарствен списък и публичните регистри към датата на подаване на офертата от всеки от участниците.

URL: https://app.eop.bg/today/369804

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД