Открита процедура

Обявлението е в архива.
5332730

Публикувана на: 22.11.2023

Краен срок: 19.12.2023

Прогнозна стойност: 1061744.62 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Изпълнителна агенция “Военни клубове и военно-почивно дело”

Уникален номер на поръчката: 00515-2023-0071

Предмет на обществената поръчката: Настоящата поръчка има за цел осъществяване на доставка на пътни превозни средства за обезпечаване дейността на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“.
В обхвата на поръчката са включени и безплатно гаранционно сервизно обслужване, както и регистрация на автомобилите в КАТ. Под гаранционно (сервизно) обслужване се разбира задължителната периодична поддръжка на автомобилите (различна от отстраняването на недостатъци за сметка на Изпълнителя по време на гаранционния срок), която да се извършва от Изпълнителя през гаранционния срок, за да важи гаранционната отговорност на производителя. Поръчката е разделена на 2 обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Доставка на 4 (четири) броя автобуси с брой места за сядане 16(17)+1“.
Превозните средства следва да бъдат нови, неопотребявани, модификация – пътнически за извънградски превоз, предназначен за превоз на служители.
Пълно описание на характеристиките на превозните средства, както и специфичните изисквания, свързани с предмета на обособената позиция се съдържат в приложената Техническа спецификация – Приложение № 2 № ТС В.01.4507.23 (неразделна част към документацията на обществената поръчка).
Обособена позиция № 2: „Доставка на 2 (два) броя автобуси с брой места за сядане 35+1“
Превозните средства следва да бъдат нови, неопотребявани, модификация – пътнически за извънградски превоз, предназначен за превоз на служители.
Пълно описание на характеристиките на превозните средства, както и специфичните изисквания, свързани с предмета на обособената позиция се съдържат в приложената Техническа спецификация – Приложение № 3 № ТС В.01.4454.23 (неразделна част към документацията на обществената поръчка).
Настоящата поръчка е разделена на обособени позиции. Участниците могат да подават оферти за една, повече или по всички обособени позиции.
Възложителят сключва рамково споразумение с един изпълнител за всяка една обособена позиция за срок от 36 (тридесет и шест) месеца, като в рамките на действието на всяко едно рамково споразумение, при необходимост, по заявка на Възложителя и при осигуряване на необходимите финансови средства ще бъдат сключвани отделни конкретни договори за следните прогнозни доставки:
1. Автобуси с брой места за сядане 16(17)+1 - 4 броя;
2. Автобуси с брой места за сядане 35+1 - 2 броя.
В рамките на срока на действие на рамковите споразумения, Възложителят ще може да заяви към изпълнителите посочените по-горе доставки по обособени позиции. Подаването на заявка и броят на заявените транспортни средства ще зависят от осигурените финансови средства. Възложителят не се ангажира да заяви изпълнение на предмета на поръчката в пълен обем.

URL: https://app.eop.bg/today/339062

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД