Открита процедура

Обявлението е в архива.
5516760

Публикувана на: 05.02.2024

Краен срок: 07.03.2024

Прогнозна стойност: 1052500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2024-0006

Целта на поръчката е да се избере изпълнител, който да подпомогне Възложителя в изпълнение на проекта чрез набиране на необходимия индикативен брой окомплектовани заявления за кратък период, при осигуряване на публичност и прозрачност в процеса на набиране на заявления, класиране на подалите заявления, уведомяването им и организиране подписването на договори между Възложителя – бенефициент и гражданите – крайни получатели на помощта, за подмяна на топлоуреди на твърдо гориво с екологични алтернативи.
Услугите, предмет на поръчката са подробно описани в Техническата спецификация на Възложителя, представляваща неразделна част от Документацията. Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на Възложителя и на Изпълнителя, са съгласно Проекта на договор, Техническите спецификации на Възложителя, Техническото и Ценовото предложения на Изпълнителя.

URL: https://app.eop.bg/today/354146

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД