Открита процедура

Обявлението е в архива.
6228290

Публикувана на: 26.07.2024

Краен срок: 26.08.2024

Прогнозна стойност: 100000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Уникален номер на поръчката: 00044-2024-0038

Предметът на обществената поръчка е „Доставка на 3 броя фабрично нови електрически автомобили за нуждите на Агенция „Пътна инфраструктура“.
Изпълнението на обществената поръчка има за цел осигуряване на екологични транспортни средства за нуждите на Агенция „Пътна инфраструктура“.
Предметът на обществената поръчка включва:
1. Доставка на фабрично нови и неупотребявани автомобили, които отговарят на изискванията на Възложителя, представени в Техническа спецификация - Приложение № 1 към документацията за обществената поръчка.
2. Гаранционна поддръжка в оторизиран сервиз на Доставчика на автомобилите.
3. Регистрация за сметка на Изпълнителя на автомобилите по надлежния ред пред компетентните органи преди предаването им на възложителя.

Цел на обществената поръчка е да бъде определен изпълнител и да се сключи договор с него за извършване доставка на фабрично нови и неупотребявани автомобили за нуждите на АПИ, като автомобилите следва да отговарят на техническите спецификации и изискванията на Възложителя. Доставените МПС трябва да съответстват напълно на техническите и експлоатационни характеристики, посочени в Техническата спецификация – Приложение № 1 към настоящата документация, и да отговарят на всички стандарти и документи, касаещи качеството, екологията и безопасността, валидни в страните от Европейския съюз.
Повече информация е дадена в Приложение № 1 - Техническа спецификация към Документацията за поръчката.

 

URL: https://app.eop.bg/today/409810

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД