Открита процедура

Обявлението е в архива.
5358187

Публикувана на: 01.12.2023

Краен срок: 28.12.2023

Прогнозна стойност: 1234648.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВЕТА АННА-ВАРНА АД

Уникален номер на поръчката: 01241-2023-0010

Предметът на обществената поръчка е сключване на договор за срок от 12 месеца за покупко-продажба на електрическа енергия по свободно договорени цени съгласно чл. 100-103 от Закона за енергетиката (ЗЕ) и Правилата на търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ), за снабдяване на сградите на МБАЛ „Света Анна-Варна“АД.Предметът на обществената поръчка е сключване на договор за срок от 12 месеца за покупко-продажба на електрическа енергия по свободно договорени цени съгласно чл. 100-103 от Закона за енергетиката (ЗЕ) и Правилата на търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ), за снабдяване на сградите на МБАЛ „Света Анна-Варна“АД.
Доставката включва: доставка на ел. енергия , оформяне на документи; планиране и прогнозиране от името на възложителя; изготвяне и подаване на почасови товарови графици от името на Възложителя, като рисковете, свързани с прогнозирането и небалансите, остават за сметка на Изпълнителя, в участие на балансиращата група.
В качеството на „координатор на стандартна балансираща група“, Изпълнителят следва да поеме отговорността за балансиране на обектите на Възложителя, да включи Възложителя като участник (непряк член) в стандартна балансираща група с координатор изпълнителя, без Възложителя да заплаща такса за участие, както и да осигури прогнозиране на потреблението на Възложителя, включително администриране на почасовите графици за потребление на Възложителя. 
Прогнозното потреблението на Възложителя за 12-месечен период е 2 286 520 KWh, катосъщото е изчислено на база потреблението за периода м.Ноември 2022г. – м.Октомври 2023г. вкл. подробно описано в Техническа спецификация.

URL: https://app.eop.bg/today/344635

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД