Открита процедура

Обявлението е в архива.
5794059

Публикувана на: 15.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 4166666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА МАРИНА ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00502-2024-0002

Предметът на поръчката е избор на изпълнител за доставка на необходимите за нуждите на Възложителя количества нетна активна електрическа енергия на ниво средно и ниско напрежение и съответните свързани с това услуги, вкл. да осъществява задълженията си на координатор на балансираща група.  Изпълнителят следва да осигури непрекъснатост на електроснабдяването и да доставя електрическа енергия с качество и по ред, съгласно предвиденото в Закона за енергетиката (ЗЕ) и останалите нормативни актове, които уреждат обществените отношения, свързани с доставката на електрическа енергия (в т. ч. наредбите към ЗЕ, ПТЕЕ и Правилата за измерване на количеството електрическа енергия (ПИКЕЕ).
Прогнозно количество - 10 000 МWh за период от 1 (една) година
Количеството електрическа енергия се определя от Възложителя в зависимост от конкретните потребности. Възложителят не се ангажира да използва изцяло или да се ограничи с прогнозното количество електроенергия.
Пълният обхват на поръчката е съгласно Техническата спецификация към одобрената документация за участие.

     Отварянето, оценяването и класирането на получените оферти ще се осъществява съгласно чл. 104, ал. 2 и ал. 3 от ЗОП и чл. 181, ал. 2 от ЗОП по реда на чл. 61, ал. 1 (1-во изречение) и ал. 2, 3 и 4 от ППЗОП. На основание чл. 104, ал. 2 от ЗОП се прилага т.нар. „обърнат ред“ за провеждане на процедурата. Възложителят е предвидил оценката на техническите и ценовите предложения да се извърши преди проверката за наличие на основания за отстраняване и съответствието с поставените критерии за подбор.

URL: https://app.eop.bg/today/363763

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД