Открита процедура

Обявлението е в архива.
5350640

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 27.12.2023

Прогнозна стойност: 32000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО "КОРМИСОШ" - гр. ЛЪКИ"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0506

Настоящата обществена поръчка се възлага чрез открита процедура по реда на чл. 18, ал. 1, т. 1 и чл. 20, ал. 1 от Закона за обществените поръчки и съгласно Заповед № 3-01-27/12.01.2023г.  на Директора на ЮЦДП Смолян.
Обект и предмет на обществената поръчка.
По смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП, обект на настоящата обществена поръчка е „доставка”.
 Предметът на обществената поръчката е: „Доставка на хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти за нуждите на ТП ДЛС „Кормисош – гр. Лъки, за срок от 24 месеца, по обособени позиции”
Настоящата обществена поръчка включва две обособени позиции, както следва :
Обособена позиция № 1 : „Доставка на хранителни продукти :
 Необходимите характеристики на продуктите/стоките, предмет на обществената поръчка по обособена позиция № 1 - хляб и хлебни изделия, месо и месни продукти, мляко и млечни произведения, шоколадови изделия и десерти, плодове и зеленчуци, подправки и др. са определени в Техническата спецификация – част II от документацията за участие, в съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП.
Обособена позиция № 2 : „Доставка на напитки, тютюн и свързани с него продукти :
Необходимите характеристики на продуктите/стоките, предмет на обществената поръчка по обособена позиция № 2 – минерални и газирани води, безалкохолни напитки, напитки със съдържание на алкохол, тютюн и свързани с него продукти и др. са определени в Техническата спецификация – част II от документацията за участие, в съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП.
Посочените видове продукти/стоки за двете обособени позиции са прогнозни за срока на договора (24 месеца) и Възложителят си запазва правото да не ги закупи в пълния им асортимент, както и може да заявява допълнителни такива извън примерно описаните в Техническата спецификация – част II от документацията за участие. Конкретните видове продукти/стоки се определят в зависимост от нуждите на Възложителя и в рамките на финансовата обезпеченост.
 

URL: https://app.eop.bg/today/344319

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД