Открита процедура

Обявлението е в архива.
5808477

Публикувана на: 21.03.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 3195089.75 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0015

      Обект на настоящата обществена поръчка е „доставка” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от ЗОП.
      Периодична доставка по предварителна заявка на ортопедични импланти и остеосинтеза, неодходими за дейността на “УМБАЛ Проф. Д-Р Стоян Киркович” АД, гр.Стара Загора“ за период от 18 месеца по смисъла на Закона за медицинските изделия и съгласно условията на Закона за обществените поръчки и документацията за участие.
      Поръчката е разделена на обособени позиции,подробно посочени и описани в Техническата спецификация – Приложение № 1, неразделна част от документацията.   Възложителят поставя изискване за комплексност на офертите за Обособените позиции.  Участникът представя задължително оферта за всички номенклатури от съответната обособена позиция. Неоферирането на някоя номенклатурна единица е основание за отстраняване на същия от участие в процедурата за тази обособена позиция.  *Ако някъде в поставените технически изисквания има посочен конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство, то винаги да се чете и разбира „или еквивалент”. При всички случаи възложителят ще допуска еквивалент, като доказателствената тежест за доказване на еквивалентността е на участника.
      Избраният изпълнител веднъж годишно се задължава да осигури специалист от страна членка на ЕС или друга държава, който да извърши на място – в лечебното заведение, обучение на специалистите в Клиника по ортопедия на УМБАЛ „Проф. д-р Строян Киркович“ АД за нови подходи и практики в ортопедията

      Избраният изпълнител провежда не по-малко от два пъти годишно безплатно обучение на лекарите и медицинските специалисти /операционни/, работещи в Клиника по ортопедия и травматология, завършващо със сертификат, признаван от НЗОК, касаещ пряката им клинична работа.
      Срок за изпълнение на поръчката: 18 (осемнадесет) месеца, считано от датата на подписване на договора.
      Процедурата по отваряне, разглеждане, оценка и класиране на офертите се извършва по реда на чл. 104 от ЗОП и на глава V, раздел VIII от ППЗОП. На основание чл. 104, ал. 2 от ЗОП комисията ще разгледа постъпилите оферти по „обърнат ред“, регламентиран в чл. 61 от ППЗОП.
       На осн. чл. 47, ал. 4 от ЗОП възложителят посочва, че органите, от които участниците могат да получат необходимата информация за приложимите правила и изисквания, които декларират в офертите си, съгл. чл. 47, ал. 3 от ЗОП, са следните - НАП, НОИ, МОСВ и Министерство на труда и социалната политика.
    

URL: https://app.eop.bg/today/368440

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД