Открита процедура

Обявлението е в архива.
5350636

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 29.12.2023

Прогнозна стойност: 44600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮГОЗАПАДНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02724-2023-0227

Предметът на обществената поръчка включва доставка и монтаж на нови и неупотребявани траковете за гуми – комплект от 4 броя за харвестър Logset 6HP GTE, за нуждите на „Югозападно държавно предприятие“ ДП. Изискванията за комплекта тракове за гуми – предмет на обществената поръчка са посочени в техническата спецификация.
Възложителят не допуска представянето на варианти на офертата. Всеки участник има право да подаде само една оферта. Подаването на оферта задължава участниците да приемат напълно всички изисквания и условия, посочени в документацията при спазване на ЗОП и ППЗОП и всички други нормативни актове, относими към предмета на поръчката.

Офертите следва да отговарят на изискванията, посочени в документацията и да бъдат оформени по приложените към докуметацията образци. Приложените към документацията образци са задължителни. Участник, представил оферта, която не е изготвена съгласно задължителните образци ще бъде отстранен от участие!
Прогнозна стойност на доставката – 44 600.00 лв. (четиридесет и четири хиляди и шестстотин лева) без ДДС. Прогнозната стойност включва:
Стойността на предложеното оборудване (тракове за гуми – комплект от 4 броя), режийни разходи, транспорт, персонал, товарене и разтоварване, организационни разходи, разходи за материал, техника, за разрешителни, удостоверения и/или лицензи, изисквани за изпълнение на такъв вид дейност (когато е приложимо), други разходи, които участват при формирането на цената на доставката, в това число всички нормативно определени разходи, съгласно данъчното, трудовото и социално-осигурителното законодателство, както и печалба и всички присъщи разходи за извършване на доставката. В предложената от участниците цена задължително трябва да бъдат включени всички разходи по правилното изпълнение на поръчката в т.ч. доставка, монтаж, тестване, пускане в експлоатация и обучение (в случай на необходимост) на доставеното оборудване.
Възложителят ще заплати на изпълнителя стойността на доставените и монтирани тракове за гуми в срок до 30 (тридесет) календарни дни срок след доствката и монтажа, и след издаване на оригинална фактура. 
Плащането ще се извърши в лева, по банков път по сметка на Изпълнителя срещу издадена фактура, съгласно Ценовата оферта на Изпълнителя.
Участници, които са предложили ценова оферта, която надхвърля максималната прогнозна стойност от – 44 600.00 лв. (четиридесет и четири хиляди и шестстотин лева) без ДДС ще бъдат отстранени от участие като неотговарящи на предварително обявените условия от възложителя.
Стойността на договора
e съгласно предложеното в ценовото предложение на спечелилия участник, като не може да надхвърля прогнозната стойност на поръчката.

  Изпълнителят на поръчката е длъжен да извърши доставката и монтажът на допълнителното оборудване по местобазиране на машината. Всички разходи по доставката и монтажа са за сметка на Изпълнителя – товаро-разтоварни дейности, застраховка при транспортиране, транспорт и други. Приемането и предаването на доставката се извършва с приемо – предавателен протокол, подписан от двете страни по договора.
        Договорът влиза в сила от датата на подписването му от страните. 
Срокът за изпълнение на доставката и монтажа е съгласно предложения срок в техническото предложение на участника и започва да тече от датата на сключване на договора, като не може да надхвърля 30 (тридесет) календарни дни.  Гаранционният срок е съгласно предложения срок в техническото предложение на участника и започва да тече от датата на доставката.Срокът на договора изтича с изтичането на гаранционния срок.
Оценяването и класирането на офертите се извършва въз основа на „икономически най-изгодната оферта“ по критерия за възлагане „най-ниска цена”, по смисъла на чл. 70, ал. 2, т. 1 от ЗОП.
Срокът на валидност на офертата е 6 (шест) месеца, считано от датата, определена за краен срок за получаване на офертите. При необходимост, възложителят може да изиска от участниците да удължат срока на валидност на офертите си.






 

URL: https://app.eop.bg/today/344840

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД