Открита процедура

Обявлението е в архива.
5294584

Публикувана на: 07.11.2023

Краен срок: 06.12.2023

Прогнозна стойност: 33500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕРИТОРИАЛНО ПОДЕЛЕНИЕ "ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО-ДОСПАТ"

Уникален номер на поръчката: 02718-2023-0481

Доставка на канцеларски материали, оборудване и принадлежности, включително и рекламни материали за нуждите на ТП „ДГС-Доспат”.
Предметът включва доставка на канцеларска хартия и формуляри; пишещи пособия, аксесоари за бюро; компютърни аксесоари и компоненти, магнитни и оптични носители на информация, химикали, доставка на тонер касети за принтери и ксерокс апарати и други. Описание на артикулите по вид се съдържа в Техническа спецификация – Приложение № 1 от документацията за участие.
Възложителят не се ангажира с конкретен вид и количества артикули, посочени в Техническата спецификация. Заявените по вид и количество артикули ще са в зависимост от потребностите на Възложителя.
 Възложителят може да поръчва материали/консумативи извън посочените в Техническата спецификация, по цени към момент на закупуване и процент отстъпка, предложен от участника, съгласно условията за участие и ценовото му предложение.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340443

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД