Открита процедура

Обявлението е в архива.
5350314

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 08.01.2024

Прогнозна стойност: 350000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БОЙНИЦА

Уникален номер на поръчката: 00192-2023-0006

Доставка на нетна активна електрическа енергия и избор на координатор на стандартна балансираща група за нуждите на обекти на Община Бойница, Област Видин.
Целта на поръчката е избор на доставчик на електрическа енергия и координатор на балансираща група за нуждите на Община Бойница, за срок от 24 /двадесет и четири/ месеца, считано от датата на регистрация на първата доставка. Прогнозното количество на електрическа енергия за 12 месеца е приблизително до 900 МWh ± 25% нетна активна електрическа енергия. Посоченото прогнозно количество е на база потребление от 24 (двадесет и четири) месечен период, като за Възложителя не възниква задължение да потреби цялото прогнозно количество. От друга страна, като член на балансираща група, при недостиг, Изпълнителят следва да осигури необходимата електрическа енергия за целия период на договора. За срока на договора, Възложителят има право да извършва промени в броя на обектите (отпадане или добавяне на обект), според възникналата необходимост в срока на договора. В случай на включени нов/и обект/и, извън посочените по-долу, Изпълнителят е длъжен да извърши регистрацията им на свободния пазар на електрическа енергия, съгласно действащите към съответния момент ПТЕЕ така, че да се осигури изпълнението на поръчката.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342910

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД