Открита процедура

Обявлението е в архива.
5784912

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 116571.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

Уникален номер на поръчката: 00322-2024-0009

Изпълнението на настоящата обществена поръчка е свързано с дейностите по демонтаж и транспортиране до площадка за  последващо третиране с цел рециклиране, както следва:
1) Демонтаж, събиране и натоварване на отоплителните устройства и прилежащите елементи към тях. Изпълнителят следва да извърши демонтаж на отоплителните устройства на дърва и/или въглища и прилежащите към тях елементи към тях от жилищни имоти на територията на община Кърджали;
2)Транспортиране на събраните отоплителни устройства до площадка (притежаваща необходимите документи за временно съхраняване) за последващо третиране. Претегляне на кантар на доставените демонтирани отоплителни устройства. Разтоварване на демонтираните стари отоплителни устройства и прилежащите им елементи на площадката за третиране на отпадъците;
3) Третиране на отпадъците на площадката. Последващо третиране - разделяне, сортиране на получените метални отпадъци по вид, наименование и код съгласно Наредба №2 ОТ 23.07.2014г. за класификация на отпадъците и видове материали;
4) Претегляне и предаване на сортираните отпадъци за последващо оползотворяване с цел рециклиране. Привеждане на получените приходи от предаване на метални отпадъци по банкова сметка на Възложителя (Община Кърджали).
Пълният обхват на дейностите е подробно описан в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация за участие.
Прогнозното общо количество на старите отоплителни устройства, които трябва да бъдат демонтирани и подложени на последващо третиране, е  7 644 броя, разпределени по видове, както следва:

  • Печка/камина на дърва и/или въгликща - топловъздушна 6 650 бр.
  • Камина на дърва и/или въглища с водна риза  764 бр.
  • Котел на дърва и/или въглища – 230 бр.

Таг: скраб, скрап

URL: https://app.eop.bg/today/367967

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД