Открита процедура

Обявлението е в архива.
5332717

Публикувана на: 22.11.2023

Краен срок: 18.12.2023

Прогнозна стойност: 385670.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИНГРАД

Уникален номер на поръчката: 00156-2023-0046

Предмет на настоящата поръчка е избор на изпълнител за зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа и населени места в Община Велинград /без републиканска пътна мрежа в населените места/ и републиканските пътища в границите на гр. Велинград.
Настоящата обществена поръчка е с предмет УСЛУГА и съгласно чл.20, ал.1, т.1, б.“б“ във вр. с чл.73, ал.1 и чл.74 и чл.99 и следващите от ЗОП, ще се възложи, чрез открита процедура за определяне на изпълнител за обществена поръчка.
Навсякъде, където е записано в документацията „Обществена поръчка” и/или „Поръчка” и/или „Процедура”, следва да се тълкува като обществена поръчка, която се възлага по реда на ЗОП и която ще се възложи, чрез процедура открита процедура  по смисъла на ЗОП.
Възложителят взема решение за откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка чрез открита процедура като индивидуален административен акт, издаден по реда на ЗОП, с което одобрява обявлението, с което се оповестява откриването на процедурата, както и документацията към обявлението, в съответствие с разпоредбата на чл.22, ал.2 от Закона за обществените поръчки /ЗОП/.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342332

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД