Открита процедура

Обявлението е в архива.
5448348

Публикувана на: 03.01.2024

Краен срок: 30.01.2024

Прогнозна стойност: 7600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

Уникален номер на поръчката: 00017-2024-0001

Упражняване на строителен надзор при изпълнение на СМР по проект № BG06RDNP001-19-535-0005 „Подобряване на публичната инфраструктура в парк „Свети Георги Победоносец” град Берковица и изграждане на детска площадка и повишаване на екологичната култура в жк. „Изгрев” – гр. Берковица” по две обособени позиции:
Обособена позиция № 1 – Упражняване на строителен надзор при изпълнение на СМР за обект „Изграждане на нова туристическа атракция, места за отдих и развлечения в парк „Свети Георги Победоносец” град Берковица”
Обособена позиция № 2 – Упражняване на строителен надзор при изпълнение на СМР за обект „Изграждане на детска площадка и повишаване на екологичната култура в жк. „Изгрев” – гр.Берковица”
Строителният надзор се изпълнява в задължителния обхват, съобразно изискванията на ЗУТ изискванията на Наредба № 3 от 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството, с отчитане на изискванията на Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти и всички законови и подзаконови нормативни актове.
Изпълнителят на настоящата поръчка по съответната обособена позиция ще извършва надзор по време на строителството, съгласно чл.166 от ЗУТ до издаване Разрешение за ползване чл. 177, ал. 2 от Закона за устройство на територията (ЗУТ)/ Удостоверение за въвеждане в експлоатация по смисъла на  чл. 177, ал. 3 от ЗУТ върху всички видове СМР, които се изпълняват от строителя на съответния обект в съответствие със законовите права и задължения на изпълнителя като лице, упражняващо строителен надзор на строеж, регламентирани в чл.168 от ЗУТ, а именно:

  • законосъобразно започване на строежа;
  • осъществяване на контрол относно пълнота и правилно съставяне на актовете и протоколите по време на строителството;
  • спиране на строежи, които се изпълняват при условията на чл. 224, ал. 1 от ЗУТ и чл. 225, ал. 2 от ЗУТ и в нарушение на изискванията на чл. 169, ал. 1 - 3 от ЗУТ;
  • осъществяване на контрол относно спазване на изискванията за здравословни и безопасни условия на труд в строителството;
  • недопускане на увреждане на трети лица и имоти вследствие на строителството.
  • Пълната информация, относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка по обособени позиции е подробно описана и регламентирана в приложените към Документацията технически спецификации.

     

    URL: https://app.eop.bg/today/344622

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД