Открита процедура

Обявлението е в архива.
5940258

Публикувана на: 03.04.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 279859.32 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ

Уникален номер на поръчката: 00859-2024-0005

Предмет на обществената поръчка е допълнително доброволно здравно осигуряване на служители на УАСГ чрез договор за медицинска застраховка на работниците и служителите на Университета по архитектура, строителство и геодезия – гр. София (УАСГ) в съответствие с изискванията на Техническата спецификация и Кодекса за застраховането.
Обхватът на медицинската застраховка следва да осигури за работниците и служителите на УАСГ финансово и организационно обезпечаване на здравни услуги и стоки, обединени в следните пакети:
А. Извънболнична медицинска помощ на застрахованите лица при заболяване и/или злополука;
Б. Болнична медицинска помощ на застрахованите лица при заболяване и/или злополука;
В. Възстановяване на разходи за лекарствени продукти и други медицински стоки и услуги, при заболяване и/или злополука на застрахованите лица;
Г. Услуги, свързани с битови и други допълнителни условия, предоставяни на застрахованите лица в болничната и извънболничната медицинска помощ;
Д. Дентална помощ, до определения лимит за всяко застраховано лице за една застрахователна година.
Подлежащите на застраховане работници и служители в УАСГ са общо 643 души на средна възраст около 51 години. От тях 287 (двеста осемдесет и седем) са мъже и 356 (триста петдесет и шест) са жени. 
Средногодишно новоназначени работници и служители от Възложителя, изчислено за 2021г. и 2022 г. възлизат на 138 (сто тридесет и осем) броя.
Средногодишно, напуснали УАСГ работници и служители, изчислено за  2021 г. и 2022 г. възлизат на 131 броя.

Подробно описание на обхвата на медицинската застраховка се съдържа в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/371580

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД