Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5287431

Публикувана на: 01.11.2023

Краен срок: 08.11.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СЛИВО ПОЛЕ

Пазарни консултации с предмет "Изготвяне на Задание за проектиране на ГПОД в населените места на община Сливо поле"

Настоящите пазарни консултации има за цел да бъде определена прогнозната стойност за изготвяне на „подробно задание“ съгласно изискването на чл. 8 от НАРЕДБА № РД-02-20-2 ОТ 24 ОКТОМВРИ 2022 Г. ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА, ОТВОРЕНИ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЗВАНЕ (в сила от 06.11.2023 г.) (Наредбата). То залага основата за проучванията и анализите, които ще се извършат с ГПОД. Задават се параметри за оформление и представяне на ГПОД. В него се описват специфични проблеми и изисквания на Възложителя, които да бъдат решени и изпълнени с ГПОД.
В дейностите по разработка на Заданието включваме съдействие в събирането на изходната информация за изготвянето на ГПОД, които възложителят е длъжен да предостави на проектанта; минимум едно посещение на разработваната територия за извършване на замервания за набавянето на транспортна статистика – количествени данни за интензивност на транспортните потоци (вкл. пешеходни и велосипедни), часова неравномерност (чл. 21, т. 12 от Наредбата).

Офертите следва да бъдат подадени в екектронен вид (подписването им с ел. подпис не е задължително) на имейл адрес slivopole@slivopole.bg
Краен срок за подаване на офертите - 23:59 часа на 08.11.2023 г.

URL: https://app.eop.bg/today/340232

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД