Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5995357

Публикувана на: 25.04.2024

Краен срок: 25.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОБРИЧКА

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

ПОКАНА
за предоставяне на индикативни оферти,
във връзка с определяне на пазарна стойност на обществена поръчка с предмет
Проектиране, съгласуване и изграждане на локална система за оповестяване за каскадата язовири „Плачидол 1“ и „Плачидол 2“, община Добричка“

С цел определяне на прогнозната стойност, на основание чл. 44 ал. 1, във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки и във връзка с предстоящо възлагане, община Добричка провежда настоящите пазарни консултации, като кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения, съдържащи цена за изпълнение на дейностите, съгласно приложената към настоящата покана техническа спецификация.
Индикативните ценови предложения следва да съдържат цени за изпълнение на двете основни дейности, както и обща цена за изпълнение на поръчката. Цените се посочват без включен ДДС и следва да включват всички разходи, необходими за изпълнение на дейностите в съответствие с изискванията.
Изпълнителят на поръчката трябва да е изпълнил през последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, дейности с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката. Обемът на извършените дейности не е от значение. Под дейност, идентична или сходна с предмета на поръчката следва да се разбира извършване на дейности по проектиране и изграждане или изграждане на локална система за оповестяване и присъединяването ѝ с Националната система за ранно предупреждение и оповестяване (НСРПО).
Описание на предвидените за изпълнение дейности е посочено в приложената към настоящата покана техническа спецификация. Приложени са и аварийните планове на язовир „Плачидол 1“ и „Плачидол 2“.
Представените от Вас в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи, в случай на последващо участие при възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.
Индикативните предложения се представят до 23:59 часа на 15.05.2024 г. в ЦАИС ЕОП или в електронен формат чрез електронно писмо с тема „Индикативна оферта за Проектиране, съгласуване и изграждане на локална система за оповестяване за каскадата язовири „Плачидол 1“ и „Плачидол 2“, община Добричка“, подадено на адрес: obshtina@dobrichka.bg
Цялата информация, разменена по повод подготовката за възлагане на обществената поръчка, включително и полученият от възложителя резултат ще бъдат публикувани на профила на купувача на община Добричка.
Ще бъдат разгледани предложения, постъпили в посочения срок и съдържащи данни за оферента (име, ЕИК), както и подпис на представляващия или на упълномощено от него лице – в този случай се прилага пълномощно.

Приложения:

  • Техническа спецификация с приложения;
  • Образец на предложение за прогнозна стойност.
  • URL: https://app.eop.bg/today/357625

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД