Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5970349

Публикувана на: 16.04.2024

Краен срок: 24.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство
  • - Доставки
  • - Смесено обявление

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР

От: ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР
гр. Нови пазар, ул. „Васил Левски“ №3, e-mail: novipazar@novipazar.bg, тел. +359+0537/2 34 66, факс: +359+0537/2 40 10

НА ВНИМАНИЕТО
НА  ЗАИТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Бихме искали да ни представите оферта за:

Участие в пазарна консултация по чл.44 от ЗОП за определяне на прогнозно стойност при възлагане на обществена поръчка с предмет: „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора“.
Пълно описание на предвидените за извършване строително монтажни работи по обекта, включен в предмета на поръчката и обхвата на дейностите по нея са посочени в количествената сметка приложение към настоящата покана.
На основание чл.44, ал.1 от ЗОП, във връзка с подготовката за възлагане на ОП с предмет: „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора“, и по конкретно за определяне на прогнозна стойност, Община Нови пазар кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения за цена за изпълнение на поръчката. Индикативните ценови предложения следва да съдържат прогнозна стойност без вкл. ДДС и с вкл. ДДС.
Уведомяваме Ви, че представените от Вас в настоящата пазарна консултация стойностите са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на ОП по реда на ЗОП.
Индикативното ценово предложение се подава в срок до 17:00 часа на 24.04.2024г. Валидност на офертите не по малко от една година считано от подаването им.
Поканата за участие, ведно с приложенията към нея може да бъде получена безплатно, чрез профила на купувача в ЦАИС ЕОП на следния интернет адрес https://app.eop.bg/buyer/23005 осигурен е пряк, пълен и безплатен достъп до цялата документация.
ВАЖНО!!! В случай, че не може да се осигури спазване на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаването на изискванията на чл.44 , ал.3 от ЗОП, кандидатът или участникът, участвал в пазарната консултация се отстранява от процедурата по обществена поръчка , ако не може да докаже , че участието му не води до нарушаване на този принцип /чл.54, ал.1, т.5 от ЗОП/. Преценката за необходимостта от отстраняване от участие е на възложителя, но тежестта на доказване спазването на принципите на ЗОП е на кандидатите и участниците в обществената поръчка.

Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществени поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозна стойност на обществената поръчка.

Пазарното проучване е във връзка с кандидатстване за безвъзмездна финансова помощта по процедура чрез директно предоставяне на средства от Механизма за възстановяване и устойчивост на конкретни крайни получатели за изпълнение на инвестиции. BG-RRP-11.010 „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора“ с проектно предложение: „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора“

Приложение на поканата за пазарно проучване: КС

Вашата оферта трябва да съдържа:
1. Име и адрес, ЕИК  на оферента
2. КСС в лева
3. Валидност на офертата
      
       Моля, офертата да съдържа цялата необходима информация, за да бъде оценена. Да бъде изготвена на официална бланка на представляваната от Вас фирма, подписана, подпечатана, сканирана и да ни бъде изпратена на следния имейл  адрес:  b.kiriakova@novipazar.bg   или на адрес: гр. Нови пазар, ПК 9900, община Нови пазар, област Шумен, ул. „Васил Левски“ № 3, Деловодство, всеки работен ден от 08:00ч. до 17:00 ч.
 

URL: https://app.eop.bg/today/380758

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД