Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5337734

Публикувана на: 23.11.2023

Краен срок: 30.11.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ТУНДЖА

Покана за пазарни консултации с предмет: Почистване и осигуряване на проводимост чрез премахване на израсналите във водното течение дървета и храсти в участъци от дерета, в регулационните граници на с. Калчево, Община „Тунджа“.

Срокът за получаване на офертите е до 17:00 часа на 30.11.2023 г.

Офертата следва да представите лично или чрез упълномощен представител в деловодството на Община Тунджа”, пл. Освобождение” №1, гр. Ямбол в оригинал с подпис и печат, поставена в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се посочва наименованието на участника, който подава офертата, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс, електронен адрес и наименованието на пазарната консултация, за която се представя офертата или на e-mail: delovodstvo@tundzha.net.

В полето „относно“ на електронното писмо се посочва: „Оферта за участие в пазарна консултация“ и името на участника. Електронното писмо следва да съдържа идентификацията на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс и e-mail. Приложенията към електронното писмо се подписват с електронен подпис.

URL: https://app.eop.bg/today/344713

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД