Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5999087

Публикувана на: 26.04.2024

Краен срок: 09.05.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Областна дирекция на МВР (ОДМВР) - Варна

На основание чл.44, във връзка с чл.21, ал.2 от Закон за обществените поръчки /ЗОП/, Областна дирекция на МВР гр. Варна  провежда пазарни консултации относно подготовката за възлагане на обществената поръчка и най-вече за определяне на прогнозната й стойност, като Ви каним да подадете оферта с индикативна ценова стойност за изпълнение на дейностите, предмет на същата.
Моля при проявен от Вас интерес, да изпратите Вашата оферта до 17:30  на 09.05.2024г.  на електронен адрес varna@mvr.bg   или да депозирате лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга до 17:30 часа на последния ден от срока за получаване на оферти в деловодството на Областна дирекция на МВР гр. Варна с адрес: гр. Варна ул. ,,Цар Калоян№ 2, всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа,  в опаковка, върху която, освен идентификацията на участника, адрес за кореспонденция, телефон, факс и е-mail, се изписва: ,,Оферта  за участие в пазарни консултации по реда на чл. 44 от ЗОП.

Изготвяне на оценка за съответствието на инвестиционен проект, упражняване на строителен надзор по време на строителството и изпълняване на функциите на координатор по безопасност и здраве“  за обект „ Инженеринг – (проектиране, строителство и авторски надзор) при изпълнение на  проект "Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в административна сграда на РПУ Провадия, гр. Провадия“ по процедура BG-RRP-4.020 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на публичен сграден фонд за административно обслужване, култура и спорт“ в рамките на Подмярка 2 „Обновяване на нежилищни сгради, включително обществени сгради“ към инвестиция C4.I1 „Подкрепа за обновяване на сградния фонд“ от Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България, с финансиране от Механизма за възстановяване и устойчивост

URL: https://app.eop.bg/today/383856

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД