Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5287461

Публикувана на: 01.11.2023

Краен срок: 10.11.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2 ЕАД

Пазарна консултация №Т340264АС

Уважаеми дами и господа,

„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД уведомява всички заинтересовани лица, че във връзка с подготовката за възлагане на обществена поръчка и определяне на прогнозна стойност, на основание чл. 44 от ЗОП провежда пазарна консултация за сключване на „Застраховка „Гражданска отговорност” на МПС, собственост на „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД“.
Офертата следва да съдържа:
- единична цена;
- обща стойност;
- валидност (препоръчителна валидност минимум 6 месеца).

Офертата трябва да бъде подписана от участника или упълномощени от него лица и в нея да се цитират номерът и предметът на пазарната консултация, за която се отнася.
Запитвания във връзка с провежданите пазарни консултации може да бъдат отправяни до 16:00 часа на 09.11.2023 г. на e-mail: h.dimitrova@tpp2.com, като разясненията ще бъдат публикувани в профила на купувача на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД в ЦАИС: https://app.eop.bg/buyer/1119.
Краен срок за подаване на офертите: 16:00 часа на 10.11.2023 г. на e-mail: h.dimitrova@tpp2.com.
Офертите и всякаква друга информация, разменена по повод проведените пазарни консултации, ще бъдат публикувани в профила на купувача на „ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД в ЦАИС: https://app.eop.bg/buyer/1119 в 5-дневен срок след приключването на пазарните консултации.
С подаване на офертата всеки участник в пазарните консултации се съгласява, че предложението и всякаква друга информация, предоставена като резултат от пазарните консултации, ще бъдат публично достъпни в профила на купувача.

Приложение:
1. Списък на автомобилите, собственост на ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД със застраховка Гражданска отговорност“

URL: https://app.eop.bg/today/340264

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД