Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5287317

Публикувана на: 01.11.2023

Краен срок: 17.11.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АПЕЛАТИВЕН СЪД

Изх.№ 13412
01.11.2023 г.
                                                                                                                   ДО
                                                                                                                    ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

                                                                ПОКАНА
                                                                      за
участие в пазарна консултация по смисъла на чл.44, ал.1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) за определяне на прогнозна стойност за подготовка за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Изготвяне на работен проект за външно архитектурно осветление за сградата на Съдебната палата – София, бул. „Витоша“ № 2

        УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
       Апелативен съд – София, планира да проведе и възложи обществена поръчка с предмет: „Изготвяне на работен проект за външно архитектурно осветление за сградата на Съдебната палата – София, бул. „Витоша“ № 2 и в тази връзка, в съответствие с разпоредбата на чл.21, ал.2 от ЗОП за определяне на прогнозната стойност на обществената поръчката, Апелативен съд – София, провежда по реда на чл.44 от ЗОП настоящата пазарна консултация.
       Във връзка с гореизложеното, Апелативен съд – София, отправя покана до всички заинтересовани лица – независими експерти или органи, или участници на пазара, имащи интерес, да представят оферта с предложена стойност за изпълнение на дейностите по предмета на обществената поръчка, съгласно приложеното към настоящата покана Задание за проектиране– (Приложение №1).
       Уведомявам Ви, че представената от Вас в настоящата пазарна консултация стойност не е обвързваща в случай на последващо участие при откриване на процедурата за възлагане на обществената поръчка, като тя има единствено за цел, да бъде извършено проучване на реалните пазарни цени, които да бъдат анализирани и сравнени, за да бъде определена прогнозната стойност на обществената поръчка.
         Настоящата пазарна консултация се извършва с цел осигуряване на публичност и прозрачност на процеса на формиране на прогнозната стойност на горепосочената обществена поръчка.
Пълното описание на техническите характеристики на предмета на поръчката и  обхвата на дейностите по нея са посочени в заданието за проектиране (Приложение №1) към настоящата покана.
         Представените в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на Закона за обществените поръчки.
         Лицата, участвали в пазарната консултации няма да се ползват с предимство пред останалите участници.
         Възложителят запазва правото си да сключи договор с лице, подало оферта в отговор на настоящата пазарна консултация. В случай, че офертата или някоя от тях надвишават законовия праг, предвиден за директно възлагане съгласно чл.20, ал.4, т. 3 от ЗОП (29 999 лв. без ДДС), възложителят ще използва офертите, подадени в отговор на настоящата пазарна консултация за целите на формиране на актуална прогнозна стойност на обществената поръчка, предмет на бъдещо възлагане, на основание чл.44 от ЗОП.            Представените в този случай стойности са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при възлагане на обществената поръчка.
        Индикативното  ценово предложение, следва да бъде представено, съгласно Приложение № 2, само след посещение на обекта, за което се пописва и Декларация за оглед на обекта - (Приложение №3).
Индикативното ценово предложение - (Приложение № 2) и Декларация за оглед на обекта - (Приложение №3) следва да бъде представено в срок до 17:00 часа на 17.11.2023 г. в регистратурата на Апелативен съд – София, стая № 73, партерен етаж, гр. София, бул. „Витоша“ № 2, Съдебна палата – София или на следния електронен адрес: registry@appellatecs.org . В случай, че офертите се подават по имейл, същите следва да са подписани с електронен подпис.
         Цялата информация разменена по повод подготовката за възлагане на обществената поръчка, включително получения резултат ще бъдат публикувани в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).
          Предложенията, както и всяка друга предоставена информация, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.
Огледът на обекта може да се извършва всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа.; тел за връзка: 02/ 92 19 502 – инж.Стефан Иванов или инж. Цветан Цветанов.
ПРИЛОЖЕНИЯ:
1. Задание за проектиране  (Приложение №1);
2. Оферта - Индикативно ценово предложение (Приложение №2);
3. Декларация за оглед на обекта - (Приложение №3).

                                                                       _____________________
                                                                                                                     
                                                                       ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА
                                                                   АДМ.РЪКОВОДИТЕЛ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
                                                                   АПЕЛАТИВЕН СЪД-СОФИЯ                              

URL: https://app.eop.bg/today/340122

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД