Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5301671

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 30.11.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ - РАЙОН "ЦЕНТРАЛЕН"

Пазарни консултации относно: Изпълнение на СМР за обект: Преустройство и пристрояване на ДГ „Буратино” в УПИ I – 518.4, комбинат, детска градина, ясли, кв. 424 по плана на „Русин махала”, гр. Пловдив, п.и. 56784.518.4 по KKКР на гр. Пловдив, за обособяване на три нови групи и физкултурен салон“. 
НА ВНИМАНИЕТО
НА  ЗАИТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА

П О К А Н А

За участие в пазарна консултация по чл.44 от ЗОП за определяне на прогнозно стойност при възлагане на обществена поръчка с предмет:  
Изпълнение на СМР за обект: Преустройство и пристрояване на ДГ „Буратино” в УПИ I – 518.4, комбинат, детска градина, ясли, кв. 424 по плана на „Русин махала”, гр. Пловдив, п.и. 56784.518.4 по KKКР на гр. Пловдив, за обособяване на три нови групи и физкултурен салон“. 

Район "Централен" - Община Пловдив планира да възложи обществена поръчка с предмет:  
Изпълнение на СМР за обект: Преустройство и пристрояване на ДГ „Буратино” в УПИ I – 518.4, комбинат, детска градина, ясли, кв. 424 по плана на „Русин махала”, гр. Пловдив, п.и. 56784.518.4 по KKКР на гр. Пловдив, за обособяване на три нови групи и физкултурен салон“.

Пълно описание на предвидените за извършване строително монтажни работи по обекта, включен в предмета на поръчката и обхвата на дейностите по нея са посочени в количествената сметка към настоящата покана.

На основание чл.44, ал.1 от ЗОП, във връзка с подготовката за възлагане на ОП с предмет:  
Изпълнение на СМР за обект: Преустройство и пристрояване на ДГ „Буратино” в УПИ I – 518.4, комбинат, детска градина, ясли, кв. 424 по плана на „Русин махала”, гр. Пловдив, п.и. 56784.518.4 по KKКР на гр. Пловдив, за обособяване на три нови групи и физкултурен салон“, и по конкретно за определяне на прогнозна стойност, Район "Централен" - Община Пловдив кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения за цена за изпълнение на поръчката. Индикативните ценови предложения следва да съдържат прогнозна стойност без ДДС.

Уведомяваме Ви, че представените от Вас в настоящата пазарна консултация стойностите са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на ОП по реда на ЗОП.

Индикативното ценово предложение следва да съдържа цялата необходима информация електронно подписана и изпратена в платформата до 30.11.2023г.

Поканата за участие, ведно с приложенията към нея може да бъде получена безплатно, чрез профила на купувача в ЦАИС ЕОП на следния интернет адрес https://app.eop.bg/buyer/28135 осигурен е пряк, пълен и безплатен достъп до цялата документация.

ВАЖНО!!! В случай, че не може да се осигури спазване на принципа за равнопоставеност, независимо от съблюдаването на изискванията на чл.44 , ал.3 от ЗОП, кандидатът или участникът, участвал в пазарната консултация се отстранява от процедурата по обществена поръчка , ако не може да докаже , че участието му не води до нарушаване на този принцип /чл.54, ал.1, т.5 от ЗОП/. Преценката за необходимостта от отстраняване от участие е на възложителя, но тежестта на доказване спазването на принципите на ЗОП е на кандидатите и участниците в обществената поръчка.

Настоящата покана за представяне на индикативни предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществени поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозна стойност на обществената поръчка.

Приложения
1.Количествена сметка 
2. Проекти

 

URL: https://app.eop.bg/today/342061

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД