Покана до определени лица

Обявлението е в архива.
6003098

Публикувана на: 29.04.2024

Краен срок: 09.05.2024

Прогнозна стойност: 58500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ЕЛХОВО

Уникален номер на поръчката: 00660-2024-0011

Предметът на настоящата обществена поръчка включва изпълнението на следните дейности:
а) актуализиране на проект – „Актуализация на работен проект за обект „Депо за твърди битови /неопасни/ отпадъци на Общините Елхово и Болярово – Етап № 2
б) Осъществяване на авторски надзор - Авторският надзор по проекта ще бъде осъществен по смисъла на Закона за устройство на територията (ЗУТ) и Наредба № 4 за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти. Целта на авторския надзор е да се съблюдават процесите на извършване на строителните дейности, да гарантира спазването на параметрите на работния инвестиционен проект, както и да дава указания по време на изпълнението.
Срокът за актуализиране на проекта е до 90 календарни дни, считано от датата на получаване на възлагателното писмо, изпратено от страна на Възложителя, за стартиране на дейностите по договора до датата на актуализиране на изработения работен проект на Възложителя.
Срокът за упражняване на авторски надзор - от датата на получаване на уведомление за съставяне на Протокол за откриване на строителна площадка до въвеждане на обекта в експлоатация.
Място на изпълнение – Площадката на депото се намира в кв. 69 УПИ I 96007 с. Добрич, Община Елхово, обл. Ямбол.
 

URL: https://app.eop.bg/today/383867

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД