Покана до определени лица

Обявлението е в архива.
5404448

Публикувана на: 18.12.2023

Краен срок: 19.12.2023

Прогнозна стойност: 59598.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ - ВАРНА

Уникален номер на поръчката: 02388-2023-0007

Възлагане на обществена поръчка с предмет: Ремонт на Течно-хроматографска система с тройноквадруполен масспектрометър (LC/MS/MS, модел Thermo Scientific UltiMate 3000 RS TSQ Endura сер. № TQH-E1-0609) подмяна на части DC Rod Driver и PCB Fan Assy
Обект на обществената поръчка: предоставяне на услуги по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от Закона за обществените поръчки.
Максималната стойност на бюджета на Регионална здравна инспекция - Варна, предвиден за обезпечаване на потребността от гореописаната услуга, е 71 518 лв., съобразно разписаното в Заповед № РД-03-297/15.12.2023г. на и.д. Главен секретар на министерство на здравеопазването.
Мотиви за избор на ред за възлагане на настоящата обществена поръчка:
В настоящия случай, на основание чл. 191, ал. 1, т. 2 от Закона за обществените поръчки, възложителят публикува покана в РОП и я изпраща до определено лице, а именно: "АСМ 2" ЕООД, ЕИК: 121327440, поради следните основания и обстоятелства от обективната действителност:
възлагането на настоящата обществена поръчка на друго лице, различно от "АСМ 2" ЕООД, е невъзможно, тъй като естеството на услугата е ограничено именно гореупоменатия икономически оператор по причини, които не се дължат на възложителя.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Възложителят заплаща 100 % от дължимата цена – авансово, в срок не по-късно от 3 дни, считано от датата на сключване на договора за възлагане на обществена поръчка, при надлежно предоставен първичен счетоводен документ по смисъла на чл. 4, ал. 2 от Закона за счетоводството и гаранция, обезпечаваща авансово предоставените средства в пълен размер.
КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР:
Възложителят не определя критерии за подбор при възлагане на настоящата обществена поръчка.
Място за изпълнение на поръчката: гр. Варна, ул. „ Брегалница“ № 3, административна сграда на РЗИ-Варна.
 Срок на валидност на офертите:  минимум 1 месеца от крайния срок за подаване на офертите.
 Срок на доставка: услугата  следва да бъде осъществена от избрания изпълнител в срок не по-късно от 2 месеца, считано от датата на извършване на авансовото плащане.
Дейностите на поръчката трябва да включват освен монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранцинна поддръжка на апаратурата.

URL: https://app.eop.bg/today/349524

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД