Процедура по изготвяне на проект на общи стандарти и правила

Обявлението е в архива.
5533516

Публикувана на: 15.02.2024

Краен срок: 22.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - .info

Процедура по изготвяне на проект на общи стандарти и правила за възлагане на представителството на българската държава по международни арбитражни дела

Министерството на финансите, дирекция “Съдебна защита”, въз основа на предложение на Консултативния съвет по въпроси, свързани със защитата на българската държава по международни арбитражни дела, започва процес по изготвяне на проект на общи стандарти и правила за възлагане на представителството на българската държава по международни арбитражни дела.

В изпълнение на предложението Министерството на финансите ще осъществи предварителни пазарни консултации с независими експерти или органи, както и с участници на пазара.

В тази връзка Министерството на финансите отправя покана към всички заинтересовани експерти, органи и участници на пазара да заявят участие в консултациите.

Консултациите и подаването на заявки ще се осъществяват в периода 15 - 22 февруари, като по-рано постъпилите заявки ще бъдат обработени с приоритет.

Консултациите ще се осъществяват под ръководството на изпълняващия длъжността директор на дирекция “Съдебна защита”, г-жа Десислава Димитрова въз основа на заповед на Министъра на финансите. 

Заявки за участие в консултациите могат да бъдат изпращани на следната електронна поща: Embedded Image. 

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД