Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5960360

Публикувана на: 11.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 63000.45 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД

Уникален номер на поръчката: 00183-2024-0017

Необходимото количество дървесни пелети за отопление по франко обекти на Община Златоград, до 30.04.2025 г., е както следва:
Сградата на Общинска администрация – Златоград – общо 30 тона;
Спортен комплекс в сградата на ОУ „Васил Левски” гр. Златоград – общо 85 тона;
Сградата на Детска ясла „Мир“ гр. Златоград и Комплекс за социални услуги: ДЦДМУ и ДЦПЛУ – общо 20 тона.
Посоченото количество е ориентировъчно и е изчислено на база минал период, което количество Купувача ще усвои спрямо нуждите си, а Продавача няма да търси отговорност ако не се усвои в цялост.
Приблизителното минимално и максимално количество, което се заявява, според необходимостта и конкретните нужди на обектите, през посочения период, са както следва:

За Общинска администрация – Златоград – минимално количество - 4 тона, максимално - 8 тона;
За Спортен комплекс в сградата на ОУ „Васил Левски”, гр. Златоград - минимално количество - 4 тона, максимално - 10 тона;
За сградата на Детска ясла „Мир“, гр. Златоград, и Комплекс за социални услуги: ДЦДМУ и ДЦПЛУ, гр. Златоград - минимално количество - 3 тона, максимално – 6 тона;
Срокът на доставка следва да не е по-дълъг от 15 календарни дни от писмената заявка на Възложителя за доставяне на конкретно количество пелети. В писмената заявка за доставка на пелетите до Изпълнителя, Възложителят посочва мястото/местата и количествата за всяко едно от тях. Всяка доставка следва да бъде придружена с надлежно оформени документи, доказващи законният произход на пелетите.

 

URL: https://app.eop.bg/today/379920

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД