Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5542695

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 13.03.2024

Прогнозна стойност: 195610.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА

Уникален номер на поръчката: 01224-2024-0005

Предметът на настоящата обществена поръчка обхваща осъществяване на невъоръжена физическа охрана и охрана със сигнално охранителна техника в обекти на Българска народна банка за срок от 1 (една) година.
Предметът на поръчката включва 4 (четири) обособени позиции, както следва:

Обособена позиция № 1: Осъществяване на невъоръжена физическа охрана в почивни бази на БНБ.
В предмета на обособена позиция № 1 са включени охранителни услуги за осъществяване на невъоръжена физическа охрана в почивните бази  на Българската народна банка (ПБ на БНБ) на територията на Република България (в гр. Смолян, в гр. Приморско и в курортен комплекс „Св. Свети Константин и Елена”, гр. Варна): осъществяване на дейности по защита на имуществото на Възложителя от противоправни посегателства, както и по тяхното предотвратяване и пресичане, и противодействието на противоправно посегателство спрямо физическо лице на територията на Обектите; недопускането на неправомерно проникване в охраняваните Обекти; осигуряване на пропускателен режим в охраняваните Обекти и извършване на видеонаблюдение, при спазване на изискванията за защита на личните данни, мониторен контрол и реакция с мобилни екипи, при необходимост.
Съгласно Приложение № 1.1а („Времеви интервали за осъществяване невъоръжена физическа охрана на почивните бази на БНБ за сезон 2024 г./2025 г.”), се предвижда следното количество на отработвани средномесечни охранителни часове от поста на всеки от обектите, както следва:
 За ПБ на БНБ в гр. Приморско
Отработвани средномесечни охранителни часове от поста на обекта (активен сезон) – 365 ч.
Отработвани средномесечни охранителни часове от поста на обекта (неактивен сезон) – 552 ч.
За ПБ на БНБ в к.к.”Св.Свети Константин и Елена”, гр. Варна:
Отработвани средномесечни охранителни часове от поста на обекта (активен сезон) – 365 ч.
Отработвани средномесечни охранителни часове от поста на обекта (неактивен сезон) – 552 ч.
За ПБ на БНБ в гр. Смолян
Отработвани средномесечни охранителни часове от поста на обекта (активен сезон) – 472 ч.
Отработвани средномесечни охранителни часове от поста на обекта (неактивен сезон) – 552 ч.
Обособена позиция № 2: Осъществяване на невъоръжена физическа охрана в обект на БНБ в с. Радомирци, област Плевен.
 В предмета на обособена позиция № 2 са включени охранителни услуги за осъществяване на невъоръжена физическа охрана в обект на Българската народна банка в с. Радомирци, област Плевен: осъществяване на дейности по защита на имуществото на възложителя от противоправни посегателства, както и по тяхното предотвратяване и пресичане, и противодействието на противоправно посегателство спрямо физическо лице на територията на Обекта; недопускането на неправомерно проникване в охранявания Обект; осигуряване на пропускателен режим в охранявания Обект и извършване на видеонаблюдение, при спазване на изискванията за защита на личните данни, мониторен контрол и реакция с мобилни екипи, при необходимост.
 Съгласно Приложение № 1.1б („Времеви интервали за осъществяване невъоръжена физическа охрана на обект на БНБ в с. Радомирци, област Плевен за сезон 2024 г./2025 г.“), се предвижда следното количество на отработвани годишни охранителни часове от поста на обекта: 4 380 ч.
Обособена позиция3: Охрана със сигнално-охранителна техника на почивна база на БНБ, к. к. “Боровец“.
В предмета на обособена позиция № 3 са включени дейности (услуги) по охрана със сигнално-охранителна техника на почивна база на БНБ, к. к. “Боровец“.
Обособена позиция4: Охрана със сигнално-охранителна техника на обект “Банков дом“, гр. Трявна.
В предмета на обособена позиция № 4 са включени дейности (услуги) по охрана със сигнално-охранителна техника на обект “Банков дом“, гр. Трявна.

Услугите по обособени позиции № 3 са с прогнозна стойност в размер на 840 лева без ДДС, а по № 4 – с прогнозна стойност в размер на 540 лева без ДДС, като общата им прогнозна стойност възлиза на 1 380 лв. без ДДС.
Във връзка с това, и на основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП услугите по обособена позиция № 3 и обособена позиция № 4 ще бъдат възложени по реда, валиден за индивидуална им стойност (по чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП).
Общата стойност на услугите по тези обособени позиции не надхвърля 156 464 лв. без ДДС и общата прогнозна стойност на обособените позиции, възложени по този начин, не надхвърля 20 % (двадесет на сто) от общата стойност на поръчката.
Предвид гореизложеното, участниците в настоящата процедура НЕ следва да подават оферти по обособена позиция № 3 и обособена позиция № 4.
 

URL: https://app.eop.bg/today/361006

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД