Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5320905

Публикувана на: 17.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 936000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: СТОЛИЧЕН АВТОТРАНСПОРТ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00088-2023-0034

- Доставка на топлинна енергия с топлоносител гореща вода за топлоснабдяваните имоти на Възложителя.
- Осигуряване редовно и качествено снабдяване с топлинна енергия обекта на Възложителя и поддържане в техническа изправност топлопреносните мрежи и параметрите на топлоносителя, съгласно хидравличния режим и температурния график на топлопреносната мрежа.
- Осигуряване на редовно и качествено топлоснабдяване. - Изпълнителят е длъжен да отстранява повредите в собствените си топлопреносни мрежи и абонатни станции в срок до 48 часа след установяването им.
- При извършване на действия от страна на Изпълнителя или Възложителя, съгласно графика за спиране на топлоснабдяването, съответната страна е длъжна най-малко 15 дни предварително да уведоми другата страна за времето и продължителността на прекъсването. 
Прогнозното количество топлинна енергия за нуждите на „Столичен Автотранспорт“ ЕАД, гр. София е 6000 MWhОбектите са разпределени в поделения на „Столичен автотранспорт“ ЕАД – "Земляне" и "Дружба". С адреси : Автобусно поделение„Земляне” – гр. София, ул. „Житница” № 21; Автобусно поделение „Дружба” гр. София, ул. „Кап. Любен Кондаков” № 7.  
 

URL: https://app.eop.bg/today/341197

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД