Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5287490

Публикувана на: 01.11.2023

Краен срок: 13.11.2023

Прогнозна стойност: 12600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ГАБРОВО

Уникален номер на поръчката: 00038-2023-0056

Предметът на настоящата поръчка е Организиране и провеждане на специфично обучение на специалисти и помощен персонал в областта на социалните дейности за предоставяне на грижа в дома на територията на община Габрово по проект „Грижа в дома в община Габрово“
Обхватът на дейностите включва организиране и провеждане на специфично обучение (въвеждащо и надграждащо) на специалисти и помощен персонал в областта на социалните дейности за предоставяне на грижа в дома на територията на община Габрово по проект „Грижа в дома в община Габрово“, съгласно Техническа спецификация - Приложение към настоящата покана.  .
Обучението е предназначено за 69 щатни бройки специалисти и помощен персонал, които ще бъдат назначени след стартиране на дейностите по проекта. Възложителят предвижда възможност за допълнително обучение на 15 лица при напускане и назначаване на нови служители на свободните длъжности.

URL: https://app.eop.bg/today/340054

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД