Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5538354

Публикувана на: 19.02.2024

Краен срок: 04.03.2024

Прогнозна стойност: 308665.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПРОФ. Д-Р ДИМИТЪР СТАМАТОВ-ВАРНА ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00714-2024-0001

Реализирането на храненето на пациентите на СБАГАЛ Проф.д-р Д. Стаматов-Варна ЕООД ще се извършва ежедневно чрез кетъринг услуга по график, определен от Възложителя, при спазване на всички действащи нормативни разпоредби в страната.
Храната за пациенти е необходимо да бъде приготвена по диети от „Сборник рецепти за диетични ястия за заведения за обществено хранене и лечебно-профилактичните заведения“, издание 1984 г. на Министерство на вътрешната търговия и услугите, наричан за краткост Сборник рецепти.
Храната следва да бъде приготвена с качествени продукти с доказан произход, да отговаря на нормативно установените изисквания за качество и безопасност при употреба от крайни потребители, да отговаря на санитарните, ветеринарно-санитарните, хигиенни и други норми, установени от действащото в Република България законодателство и на приложимите нормативни актове на органите на Европейския съюз и/или на издадени нормативни актове от специализирани държавни контролни органи в съответствие с нормативни изисквания.
Храната следва да бъде приготвена от продукти, несъдържащи вредни за здравето примеси и добавки при спазване на грамажа на порциите, вкусовите качества, технологичните изисквания за приготвяне на диетични храни и добър външен вид и изискванията за хигиена, качество и енергийна стойност на храната, както и разнообразие на видовете ястия съобразно нормите за диетично хранене.
Извършваната услуга следва да включва:
Приготвянето на храната и доставките се извършват ежедневно по график, определен от Възложителя, по подадени от последния писмени заявки, съгласно видовете и прогнозни количества в хранодни по диети /примерни менюта/ от Приложение № 1 – Техническа спецификация, неразделна част от документацията. Готовата храна се доставя в индивидуални опаковки за сметка и с транспорт на изпълнителя, който следва да отговаря на хигиенните и нормативните изисквания за транспорт на хранителни продукти.

URL: https://app.eop.bg/today/360175

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД