Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5794128

Публикувана на: 15.03.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 182000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА СОПОТ

Уникален номер на поръчката: 00770-2024-0003

. Предметът на поръчката включва доставка на храна за групите хора, имащи право да ползват услугите на Комплекс за социални услуги /КСУ/ - Сопот и Домашен социален патронаж /ДСП/ - Сопот.
Организиране на храненето на пациентите се извършва чрез ежедневно (в работните дни) приготвяне и доставка на готова за консумация, пакетирана, топла храна по график, определен от Възложителя при спазване на всички нормативни разпоредби в страната. Готовата храна следва да отговаря на изискванията за количество, качество и калорийна стойност за рационално и диетично хранене. Приблизителният среден обем на дневните изхранвания, определен на база ползване на услугата за предходен период, е: за Комплекс за социални услуги /КСУ/ - Сопот -  50 души и за Домашен социален патронаж /ДСП/ - Сопот – 60 души.
Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на база актуален списък на имащите право на изхранване за пососочените по-горе социални услуги.
Заявката на необходимата за следващия ден готова храна се предоставя на Изпълнителя при условията и в сроковете, посочени в проекта на договор. Транспортът до мястото на доставките и опаковките на готовата за консумация храна са включени в цената, която се предлага от изпълнителя. Храната да се приготвя по предварително съставено и утвърдено седмично меню. Порционирането на готовата храна да се извършва от персонала на изпълнителя.
Порция топла храна включва:

  • Обедно меню с три ястия (супа, основно ястие (включително хляб) и десерт) и две закуски с напитки за изхранването за Комплекс за социални услуги /КСУ/ - Сопот;
  • Обедно меню с две ястия (супа и основно) за изхранването за Домашен социален патронаж /ДСП/ - Сопот.

URL: https://app.eop.bg/today/370242

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД