Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5345818

Публикувана на: 27.11.2023

Краен срок: 07.12.2023

Прогнозна стойност: 179971.55 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ "КЛИМЕНТ АРКАДИЕВИЧ ТИМИРЯЗЕВ"

Уникален номер на поръчката: 01311-2023-0004

Обществената поръчка има за цел избор на изпълнител на СМР за изграждане на център за високи постижения към ЗПГ „Климент Тимирязев”.
Изпълнението на поръчката включва следните дейности:

  • Изпълнение на строително – монтажните работи (СМР), включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на обществената поръчка, в съответствие с Техническита спецификация и количествено – стойностната сметка:

1. Архитектурно-строителни дейности.
2. Водопровод и канализация.
3. Електрическата инсталация.                 
4. Отоплителната инсталация.

  • Гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове строително – монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.

Срок за изпълнение: не по-късно от 30.11.2024г.
Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в техническата спецификация Образец № 1 и одобрената количествена сметка 

URL: https://app.eop.bg/today/344925

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД