Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
5415915

Публикувана на: 21.12.2023

Краен срок: 03.01.2024

Прогнозна стойност: 1771007.48 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ЦАРЕВО

Уникален номер на поръчката: 00079-2023-0033

Предметът на обществената поръчка Изпълнение на инженеринг – изготвяне на инвестиционен проект, строителство и упражняване на авторски надзор на строеж „Допълнителни аварийно-възстановителни работи по реконструкция на дере и прилежащите му съоръжения и улици в с. Кости, общ. Царево, обл. Бургас, след Аварийна ситуация, регистрирана на 05.09.2023г. на територията на общ. Царево, обл. Бургас“.
Участниците следва да изпълнят следните дейности:

  • Дейност I. Разработване на инвестиционен проект във фаза „Работен проект“ по съответни части, съгласно изискванията на ЗУТ и действащата поднормативна уредба, посочени в Раздел V „Техническа спецификация“ към настоящата Документация.
  • Дейност II. Изпълнение на СМР на основание разработения и одобрен инвестиционен проект, при спазването на изискванията на всички действащи към настоящия момент в Република България закони, правилници, нормативи, касаещи изпълнението на обекти и работи от такъв характер, съгласно техническите спецификации. Индикативните видове работи, които проектът трябва да предвиди са аварийно-възстановителни работи по реконструкцията на дере и прилежащите му съоръжения и улици, в с. Кости, общ. Царево, обл. Бургас, в т.ч. изпълнение на почистване и премахване на образувалите се наносни острови в руслото дерето преди вливането му в река Велека, както и възстановителни работи по укрепване на устоите и фундаментите на съществуващите мостови съоръжения и пасарелски, изграждане на стоманобетонови крилни подпорни стени за укрепване на бреговете и съответно изграждане на нова конструкция.
  • Дейност III. Упражняване на авторски надзор по време на строителството в обхват съгласно чл. 162 от ЗУТ.

В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно индивидуализирани в Техническите спецификации на изискванията на Възложителя („Техническите спецификации“).

URL: https://app.eop.bg/today/342936

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД