Пряко договаряне

Обявлението е в архива.
6035207

Публикувана на: 14.05.2024

Краен срок: 27.05.2024

Прогнозна стойност: 928670.77 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Резултат

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2024-0006

Предмет на настоящата обществена поръчка е: „Аварийно почистване и профилиране на дере „Ральов дол“ в регулационните граници на с. Старосел, общ. Хисаря“
Предметът на настоящата обществена поръчка включва изпълнение на дейности по аварийно почистване и профилиране на дере „Ральов дол“ в регулационните граници на с. Старосел, общ. Хисаря.
Дере Ральов дол в регулационните граници на с. Старосел, Община Хисаря е приток на река Пясъчник. Заустването е при О.Т. 340.  Дълбочината от заустването /О.Т. 340/ до монолитния мост на третокласен път
III-6061 при О.Т. 139 е 0,5 м. /виж приложената схема/ с разляти брегове. От моста до югоизточната граница на регулацията О.Т. 120 дълбочината на дерето достига 2,5 - 3 м със стръмни брегове и построени сгради близко до дерето. Дължината на дерето в регулационните граници на с. Старосел е около 650 – 700 м. Ширината е различна в зависимост от дълбочината на дерето, от 2-3 м в долната част и 4-5 в горната част на дерето.
Констатирани са срутване /пропадане/ на част от бреговете на дере Ральов дол в регулационните граници на с. Старосел, в участъците с по-стръмни брегове. Пропадналите земни маси затрудняват протичането на водата в дерето. Констатирани са локални подприщвания и завирявания на водни обеми по течението на дерето.
Дерето е силно обраснало с дървесна и храстовидна растнителност и възпрепятства изпълнението на бъдещи мероприятия за укрепване на откосите или профилиране на дерето.
Мястото на изпълнение е: дере „Ральов дол“ в регулационните граници на с. Старосел, общ. Хисаря.

Обект на обществената  поръчка е „строителство“ по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
Срокът за изпълнение на СМР е по предложение на участника, като същият не подлежи на оценка.
Възложителят е определил максимален срок за изпълнение на поръчката - 60 (шестдесет) календарни дни, като този срок се явява пределен за офериране на участниците при подаване на оферта за участие в обществената поръчка. Срокът за изпълнение на дейностите, предмет на обществената поръчка започва да тече от датата на получаване на възлагателно писмо от страна на Възложителя до Изпълнителя.
Изпълнението на обекта започва след потвърждение от възложителя за осигурено финансиране и представяне от изпълнителя на определената гаранция за изпълнение. При непредставяне на гаранцията за изпълнение в посочения от възложителя срок, без наличието на обективни причини, възложителят прекратява договора, съгласно чл. 114, ал. 2 от ЗОП.
При откриване на настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка, Възложителят не е осигурил финансиране, поради което е предвидил клауза за отложено изпълнение на договора за обществената поръчка. Възложителят предвижда договорът за изпълнение на настоящата обществена поръчка да се сключи под условие в съответствие и при условията на чл. 114 от ЗОП.

Когато след изтичане на тримесечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, всяка от страните може да поиска прекратяването му без предизвестие.
Когато след изтичане на 10-месечен срок от сключването на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен, съгласно чл. 114, ал. 4 от ЗОП.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка  са описани и регламентирани в  Техническата спецификация, която е неразделна част от  поканата за участие  в настоящата обществена поръчка. 

URL: https://app.eop.bg/today/386887

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД