Публично състезание

Обявлението е в архива.
5312404

Публикувана на: 14.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 666666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА МАРИНА ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00502-2023-0024

„Рамков договор за извършване на СМР – текущи ремонти в сградите на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД“ за период от 1 (една) година“.
Предметът на поръчката е избор на изпълнители и сключване на Рамков договор за извършване на СМР, в които са определени общите условия: срок на действие, максималната рамкова цена за изпълнение на дейностите, максималните единични цени по видове строително-монтажни работи, предмет на възлагане, основните общи права и задължения на страните, реда за сключване на конкретните договори. Ще бъде сключен един Рамков договорамково споразумение) въз основа на резултатите от провеждането на настоящата процедура, с лицата, определени за потенциални Изпълнители.

В обхвата на Рамковото споразумение ще бъдат възлагани както дейности по ремонт на сгради, собственост на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД (в т.ч. поддържане, текущи ремонти, аварийно-възстановителни, ремонтно-възстановителни работи и други СМР), така и извършването на дейности по премахване и извозване на строителни отпадъци.
В изпълнение на възлагането по настоящата обществена поръчка, лицата сключили Рамково споразумение за изпълнение на дейностите от така индивидуализирания му предмет следва да съобразят количеството, вида, качеството и предназначението на предложените от тях при сключването на конкретен договор строително- монтажни работи (СМР), по начин, че да отговарят напълно на изискванията на описанието на предмета на поръчката, техническото задание и условията за изпълнение на поръчката, разписани в настоящите указания и документацията за участие.
Сключването на отделните (конкретни) договори за СМР по Рамковото споразумение и финансирането на изпълнението им ще се осъществява от Възложителя за период от 1 (една) година считано от датата на сключване на Рамково споразумение, при възникване необходимост от извършване на СМР. Строителните дейности за конкретен обект се извършват съобразно нуждите и финансовите възможности на Възложителя. Възлагането на последващите конкретни договори при условията на Рамковото споразумение е по преценка на Възложителя. Изпълнител, страна по рамковото споразумение, не може да изисква от Възложителя да заявява СМР, предмет на рамковото споразумение.
Обхвата/предмета на всеки отделен договор за СМР ще се конкретизира в отправената към страните по Рамковото споразумение писмена Покана за представяне на оферта по конкретната поръчка, за която се провежда Вътрешен конкурентен избор, с посочване на конкретните дейности, обект и обхват на изпълнение по съответния договор, както и въз основа на определения критерий, показателите и методиката за оценка на офертите.
Общата прогнозната стойност на обществената поръчка „Рамков договор за извършване на СМР – текущи ремонти в сградите на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД“ за период от 1 (една) година“ е до 666 666,67 лв. без ДДС;
Настоящата обществена поръчка е част от проведена процедура с предмет  „Извършване на текущи ремонти в сградите и инфраструктурата на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД за период от 1 (една) година“ с УНП 00502-2023-0019. Поръчката бе разделена в шест обособени позиции (ОП), както следва:
ОП 1 – „Рамков договор за извършване на СМР – текущи ремонти на вътрешноведомствените пътища, алеи, тротоари и благоустройствената инфраструктура на територията на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД“ за период от 1 (една) година“, с прогнозна стойност до 168 666,67 лв. без ДДС;
ОП 2 – „Рамков договор за извършване на СМР – текущи ремонти в сградите на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД“ за период от 1 (една) година“, с прогнозна стойност до 666 666,67 лв. без ДДС;
ОП 3 – „Извършване на СМР на външни ВиК инсталации“, с прогнозна стойност до 49 000 лв. без ДДС;
ОП 4 – „Извършване на СМР на силови електрически инсталации (външни и вътрешни), трансформаторни постове, възлови станции, захранващи силови електрически линии (СрН и НН), Главни разпределителни табла и табла АВР“, с прогнозна стойност до 49 000 лв. без ДДС;
ОП 5 – „Извършване на СМР на паропровод“, с прогнозна стойност до 25 000 лв. без ДДС;
ОП 6 – „Извършване на СМР на ОВК инсталации (локална климатична система)“, с прогнозна стойност до 41 666,67 лв. без ДДС;
В резултат на проведената процедура за възлагане на обществената поръчка е постановено Решение № D27655402 от 05.10.2023 год., с което на основание: чл. 110, ал. 1, т. 2 от ЗОП във връзка с §2, т.25 от ЗОП процедурата по отношение на ОП 2 „Рамков договор за извършване на СМР – текущи ремонти в сградите на УМБАЛ „Света Марина“ ЕАД“ за период от 1 (една) година“ е прекратена. Мотивите за прекратяването са, че всички подадени оферти за участие не отговарят на условията за представяне, включително за форма и начин и са неподходящи, по смисъла на дадената легална дефиниция в §2, т.25 от ЗОП - "Неподходяща оферта" е оферта, която не отговаря на техническите спецификации и на изискванията за изпълнение на поръчката или е подадена от участник, който не отговаря на поставените критерии за подбор или за когото е налице някое от посочените в процедурата основания за отстраняване.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340825

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД