Публично състезание

Обявлението е в архива.
5312628

Публикувана на: 14.11.2023

Краен срок: 04.12.2023

Прогнозна стойност: 547543.54 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СМЯДОВО

Уникален номер на поръчката: 00627-2023-0021

Настоящата поръчка предвижда избор на изпълнител по изграждане на  парк „СМЕДА“,  находящ се в УПИ I - 639 (за парк), кв.92а, по плана на гр. Смядово, общ. Смядово, с идентификатор 67708.306.639 по КККР на гр. Смядово, общ. Смядово, обл. Шумен.
Обхват на проекта: Обектът „ПАРК "СМЕДА"“ ще се изгради в УПИ І , кв.92а, гр. Смядово, общ. Смядово, обл. Шумен.
Целта на проекта е привеждане на зоните за отдих, игра, зелените площи и алейната мрежа в съответствие с изискванията на действащата нормативна уредба, изграждане на: централна двойна пешеходна алея с цветарник между тях, кръгла алея, централна площадка, амфитеатър, главен вход за парка – 2 броя, вход за парка -1 брой, чешма – фонтанка и нова ажурна ограда.
Настилките на алеите да са с бетонни цветни павета. Благоустрояването да включва енергоефективно парково  осветление, оформяне на зони за отдих и изпълнение на  необходимите елементи, осигуряващи достъпна среда в алейната мрежа на парка. Да се представят детайли за изпълнение на всички индивидуални елементи от благоустрояването, съгласно подробни КС, приложени към всички подобекти и части на проекта.
Изпълнение на строително-монтажни работи, включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с Техническите спецификации и количествените сметки.
Гаранционна отговорност за периодите на оферираните от Изпълнителя гаранционни срокове за отделните видове строително - монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти, във връзка с чл. 160, ал. 4 и ал. 5 от ЗУТ.
Пълният обхват и изчерпателното изброяване на дейностите, дължими от Изпълнителя, са посочени в техническата спецификация и изготвения инвестиционен проект неразделна част от приложената документация.

Възложителят посочва, че към датата на откриване на процедурата не е осигурено финансиране за обществената поръчка. В този смисъл на основание чл.114 от ЗОП изпълнението на договора се отлага до осигуряване на финансиране от страна на Възложителя.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342540

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД